ahojte!le náhodou som sa sem dostal a vidím,že vcelku ma to zaujalo.môj problém je,že nedokážem byť verný.Som 20 rokov ženatý svoju ženu mám rád,je to dobrá mama i žena.mal som množstvo mileniek a stále mám.nie som nič extra,taký normalny chlap.tie baby sa mi niekedy ponúkajú samé.o niektorých manželka aj vedela,už mi to ani nevyčíta,asi si zvykla,alebo čo-nerozoberáme to.mám prácu pri ktorej často cestujem,tak sa vždy niečo nájde.žena odo mňa nechce odísť má pri mne všetko ona aj chlapci(19,16)poznáte niekto takeho muža?
som chronicky neverný
nebojíš sa že si to tu prečíta tvoja žena,len tak náhodou.ak píšeš pravdu lahko ťa identifikuje.
No vidím že tady už nejsom sama čo som Milagross takže dnešný príspevok o 17.10 patrí Milagross II. ja som Milagross I. a ty moja milá urob si inú prezývku a neschovávaj sa za názory iných ty nemáš svoj názor? Tak potom o čom tu chceš ty vlastne debatovať?
Damian asi ta chapem,mam vztah o 17 rokov staršim muzom............
ahoj damian, len tak pomimo, mas kransy nick a ak sa mozem spytat, vies si sam sebe odpovedat, ze preco neustale striedas partnerky? podla mna sa nic nedeje len tak a vsetko ma svoj dovod a povod..
damian boduješ taký si super že by som ťa chcela
bibi ja sa venujem vážne nemožem byť stále doma,to myslíš akože keby som bol verný ale nezamestnaný,že by sa moja rodina mala super a o moju hlavu sa nestrachuj!Iv pravdaže som bol do ženy zaľúbený ale to predsa nemôže trvať 20rokov.medzi láskou a zamilovanosťou je rozdiel,ty si asi nezažila dlhší vsťah/niekolkoročný)ked takto uvažuješ. pokial myslíme zaľúbenosť ako takú-ked nemôžeš ani spavať a toho druhého by si najradšej zjedol od lásky...pekný sviatočný podvečer vám želám.
1: k tebe damian: tvoj problem spociva v tom, ze si nebol nikdy zamilovany
2: k tvojej zene: kedze ti to uz nevycita, tak si nasla ineho alebo jej zalezi viac na peniazoch ako na tebe.
=: z toho vyplyva, ze zamilovana zena, ci zamilovany chlap by neveru urcite netolerovali, takze nechapem preco ste sa vobec brali.
damian cudujem sa tvojej yene ze ti to trpi.ty to v hlave nemas v poriadku,radsej sa venuj svojej rodine,ktora ta potrebuje.
leila ja ti naozaj rozumiem,je to taký pocit. fidorka,ty si na omyle. agnes, aj mna niektoré milovali úplne zo srdca,zopár(za tých mnoho rokov)ma aj opustilo,nedokázali tak žiť.zväčša tak za "mladých" čias. teraz už ani nie každá vie do čoho ide,ak nie zbadám to a hned jej to vysvetlím...silvi mi dvaja sa asi nemusíííme... Milagross dakujem,tiež ti prajem iba všetko naj!si moja krvná skupina asi by sme si rozumeli.Pekný zvyšok dňa vám prajem mňa toho dnes v práci ešte čaká veľmi veľa,snád to stihnem.