som chronicky neverný

Príspevok v téme: som chronicky neverný
damian

ahojte!le náhodou som sa sem dostal a vidím,že vcelku ma to zaujalo.môj problém je,že nedokážem byť verný.Som 20 rokov ženatý svoju ženu mám rád,je to dobrá mama i žena.mal som množstvo mileniek a stále mám.nie som nič extra,taký normalny chlap.tie baby sa mi niekedy ponúkajú samé.o niektorých manželka aj vedela,už mi to ani nevyčíta,asi si zvykla,alebo čo-nerozoberáme to.mám prácu pri ktorej často cestujem,tak sa vždy niečo nájde.žena odo mňa nechce odísť má pri mne všetko ona aj chlapci(19,16)poznáte niekto takeho muža?

haliganda

Ahoj DAMIAN, neviem ani preco ti pisem ...ale ma to zaujalo, mam tiez takeho znameho ako si ty.Svoju zenu nadovsetko lubi, ALE ! s tymi zenami je to cisto fyzicke.... len dokedy to mienis robit ? porozmyslaj o psychologovi .... myslim, ze potrebujes odbornu radu. Ak svoju zenu lubis, tak za nim pojdes . Vela stastia !

ivona

Som síce len polovicu času vydatá ako ty, Damian, ale vidím,že každý vzťah má svoje fázy. Fáza zamilovanosti pomine asi všade. Kam sa potom vzťah dostane, je rôzne.Veľakrát do krachu, veľakrát sa udržuje kôli deťom, nehnuteľnostiam,strach zo zmeny, niekedy ide o zvyk. Nehovorím, že tam nie je už láska, je ale iná.
Možno je Tvoja žena jednoducho rozumná. Len rozumná žena vie udržať muža s takým temperamentom, i napriek neverám. Je pekné, že povieš, že ju máš rád /povieš jej to aj do očí?/. Možno prežila všelijaké chvíľky, ale zvládla ich. Neviem prečo sa všetci pozerajú na spokojné žienky domáce ako na husičky. Vôbec to nemusí byť tak. Niekedy je ľahšie urazene odísť ako odpustiť. Dobre som pochopila, že Tvoje nevera je čisto fyzická? S duševnou neverou sa ťažšie vyrovnáva, viem to.
Nebudem tu moralizovať, na to nemá asi nikto ten správny meter. Neviem posúdiť, ako by som žila ja,keby som dostala do vienka väčšiu dávku temperamentu.

spevak

ja by som to riesil asi tak, ze by som ti bol tiez neverny, mozno by si sa dostal do tej istej situacie ako tvoja manzelka , alebo by si prisiel na to, ze ju vlastne ani rad nemas, ze ju len potrebujes, aby sa ti starala o deti a o teba.

pp

Myslim, ze by sa to dalo pomenovat ako isty druh zavislosti na sexe s cudzimi zenami. Podla mna je to psychicka choroba. Najdi si nejakeho psychologa a daj sa liecit.

Aťa

Zvlastne...väcsina, ako citam sa snazi Damiana napravit a prehovorit mu do duse. Myslim si, ze on je so svojim zivotom spokojny /Otazka je, ako to vidi jeho manzelka/ a nemieni ho menit takze je to zbytocne...

for damian

chcem ti len napisat Damian jedno, som presne v takej situacii, ako tvoja zena a poviem ti, nic prijemne to nie je, neda sa ani opisat, co pocitujem vo vnutri, neodidem od neho len preto, ze ho mam velmi rada,nedokazem si to vysvetlit, ze on mi ublizuje uz niekolko rokov a ja som tak silna, ale vidis, ako si ma vazi on, asi tak ako ty svoju zenu..stale,ale verim, ze sa vsetko obrati na dobre, ale to uz neviem, co bude dovtedy so mnou..este sa ozvem.pekny vecer vsetkym prajem.

Anka902

Damian hovoris,ze manzelku milujes tak to dokaz.Daj jej k dispozicii dostatok financii a co tak ju naucit chidit na net?

medicka

promin damian, ale ako vies ze je spokojna? pytal si sa jej a ona sama ti to povedala, alebo si nebodaj taky empaticky voci svojej zene..? nie je spokojnost ako spokojnost... btw. ak sa mozem spytat, ako by si zareagoval ty, keby si zistil, ze tvoja zena ma zopar milencov, alebo este lepsie 1, mladeho, sexy a uspesneho a navyse ho miluje ...? promin, ze ta bombardujem otazkami, ale tuto si nemozem odpustit..mas z toho co robis vycitky svedomia, pripadne mal si v zaciatkoch..? samo nemusis mi odpovedat ani na jednu, ale to ty vies.. :)

damian

no anka nad tým som neuvažoval,to by asi musela vyhrať lotto..ale ona ma ľúbi.MILAGROSKY LEN SA TU NEPOBITE.medicka ja neviem asi že príležitosť robí zlodeja,alebo,že na dobré sa ľahko zvyká!?detektív moja žena sa nekamaráti ani s počítačom ani s netom,takže to nehrozí.že aké má záujmy?perfektne vždy všetko na svojom mieste,všetko ako má byť,psík-fena dorka, kvetinky, kaktusy,taká ukážková žienka domáca.má sa naozaj fajn,je spokojná.