Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

som chronicky neverný

Príspevok v téme: som chronicky neverný
damian

ahojte!le náhodou som sa sem dostal a vidím,že vcelku ma to zaujalo.môj problém je,že nedokážem byť verný.Som 20 rokov ženatý svoju ženu mám rád,je to dobrá mama i žena.mal som množstvo mileniek a stále mám.nie som nič extra,taký normalny chlap.tie baby sa mi niekedy ponúkajú samé.o niektorých manželka aj vedela,už mi to ani nevyčíta,asi si zvykla,alebo čo-nerozoberáme to.mám prácu pri ktorej často cestujem,tak sa vždy niečo nájde.žena odo mňa nechce odísť má pri mne všetko ona aj chlapci(19,16)poznáte niekto takeho muža?

monika399

damian,tak ty si teda darecek...ja som vydata 16.r a mam dobreho muza.takemu ako ty by som robila 2krat tak.polepsi sa"(

totem

Damian napriek tomu,alebo práve preto že som žena,viem ťa pochopiť a chápem.Veľa ľudí si myslí,že nie si normálny no veľa z nich to robí,alebo robilo no nik si to neprizná.Ja mám manžela,ktorý ma neuveriteľne zanedbáva čo sa týka sexu,hoci mám iba 34 rokov...no začala som si "užívať" ako muži,ako ty.No nezneužívam mužov,ja k nim dokonca cítim lásku,naozajstnú lásku.Prečo nie je možné ľúbiť ich viacero naraz?...ani ja si to neviem vysvetliť,no je to tak a ja ti rozumiem

dada

Fuuuuj JE MI STEBA NAVRACANIE...Prajem ti aby sa jej naskytla co najskvor prilezitost a podviedla ta,a opustila!!Nikto potebe ani nestekne a ostanes sam!!To nemas vobec vycitky svedomia???Si jeden egoista a sebec,ktory nema nikoho rad,len seba..To ta nikdy nenapadlo ako jej je???Aze ju to boli ta tvoja nevera???ALE nebud si taky isty,jeto len otazka casu,ked sa zacne burit..tosi pis!!Apotom budes mat po .....

lucka15

hm.. je to cele smutne .. mala som jedeho chlapa tiez ma podvadzal na kazdom kroku, ja som pochopila ze ja proste taky ,odysla som od neho bez zbytocnych reci doteraz sme priatelia, potom som si spravila taky prieskum a kazdeho najlepsieho kamarata som sa opytala ci ma aspon 1 kamosa co ma dlhorocny vztah a nepodvadza svoju zenu a kazdy jeden mi povedal ze ani jedneho takeho nepozna... to mazdrvilo a od vtedy som sama... moj problem je ze som zase asi chronicky verna teraz mam pre zmenu milenca a dozvedela som sa po case ze je zenaty proste je to zacarovany kruh toto asi sa odstahujem niekde na samotu a budem zit mimo ludi, zacinam mat z toho depresie

leila

Ahojko Damian.

Pocuvaj, mam na teba prosbu! Teda otazku, na ktoru potrebujem odpoved: Moj milenec bude mat tento mesiac narodeniny. Mam dilemu, co mu kupit, chcem nieco, co bude moct mat pri sebe, resp.v byte, co mu bude pripominat mna, ale jeho manzelka na to nepride...porad mi...ja som od neho dostala tetovanie..na cely zivot,pamiatka..:o) on si dal podobne...

katjas

tvoja zena asi nie je rozumna, ale len ju rodicia vachovali k tomu aby bola taktna. A to je zle, lebo taktnost zabija, taktni ludia proste nikdy nepovedia co ich trapi/co si myslia, lebo je to proste netaktne. keby nebola taktna, asi by ta uz nechala. Alebo ta lubi, alebo sa boji nechat ta, lebo jej vyhovuje pokoj rodinneho krbu a nechce sa jej zacinat odznovu. Ale ver tomu ze ked si najde niekoho ineho, do koho sa zblazni, tak ta jednoznacne opusti. Toklo moj nazor.