som chronicky neverný

Príspevok v téme: som chronicky neverný
damian

ahojte!le náhodou som sa sem dostal a vidím,že vcelku ma to zaujalo.môj problém je,že nedokážem byť verný.Som 20 rokov ženatý svoju ženu mám rád,je to dobrá mama i žena.mal som množstvo mileniek a stále mám.nie som nič extra,taký normalny chlap.tie baby sa mi niekedy ponúkajú samé.o niektorých manželka aj vedela,už mi to ani nevyčíta,asi si zvykla,alebo čo-nerozoberáme to.mám prácu pri ktorej často cestujem,tak sa vždy niečo nájde.žena odo mňa nechce odísť má pri mne všetko ona aj chlapci(19,16)poznáte niekto takeho muža?

thinka1001

Vacsina muzov je takych nevim nac sa zenia,trpi cela rodina,deti sa habia,manzelke je nanic..obrat si to tebe by sa pacilo mat taku manzelku???..ked podvadza chlap je to ok ak zena je najvacsia ....vsio

tynka

moj muz ma tiez stale frajerky,a tiez s tým dokažem žiť.mame 1 dceru-14r.mame velký dom, ja spavam sama v izbe. pracujem ako predavačka,tak asi viete ze penazi mam malo. muž zarobi dobre,tak sa mame fajn. nevyčitam mu už nič.sex mi už nechyba odvykla som si.no vidíte damianova žena nie je soma taká tolerantná.neviem si predstaviť žiť v malom bytíku od vyplaty do vyplaty.s nejakím milodarom -alimentami.doevča sa s tým tiež zmierilo

stanka 1

a este som zabudla, ze poznam presne takeho muza,len je 10 rokov zenaty a ma 3 deti(5,6,9( a zena tiez nechcela odist, chcela otca pre deti,su dost male, ale uz odchadza.Muzi chcu slobodu, volnost, su zbabelí,zutekaju tam,kde je lahsie- k milenkam bez deti a ked s nimi maju deti, tak zase k milenkam bez detí...

stanka 1

caute,tazko hladat jednu pravdu,kazdy ma nejaku skusenost v zivote, z ktorej vychadza.Zeny vacsinou hladaju, co im chyba a tiez je mozne mat rada viacerych muzov , ale to asi nemilujes svojho.U TEba Damian sa asi neda povedat,ze hladas co Ti chyba, al. si to este stale nenasiel?Ja si myslim, ze to robia ludia, kt. trpia nejakym komplexom a potrebuju si stale nieco dokazovat, alebo... myslim si,ze musis vediet, preco to robis-sex,zabava,nevazis si zenu...,ktora ked sa zalubi,tak ju uz nebudes ponizovat,lebo nebude koho

rajka

nerob druhému to, čo nechceš aby on robil tebe! kazdemu sa v zivote vsetko zle vrati naspäť! dufam, ze z teba sa stane impotent a tvoja zena dostane rozum a opusti ta kvoli druhemu!

darina2

je mi luto tvojej zeny podla mna si ju tak zranil ze ona uz neciti absolutne nec.ty si uzivas zivot a ona preziva jeden den po druhom.aspon keby si sa snazil to zmenit,ja nechapem na co sa taky chlapi ako ty zenia.mal si ostat stary mladenec.

vlasta

damian,si obycajny pako,nechapem naco si sem vobec pisal.Vidis v sebe nejakeho Kasonovu,alebo co?Myslis ze tu najdes nejaky obdiv,alebo zeby ti niekto zavidel aky si uzasny?Si chudak a chudakom ostanes,dokazal si nam to uz tym,ze si sem vobec napisal.

gutuska

Ahoj Damian... mala som vztah 6 rokov, nie je to tolko co Ty ani zdaleka, ale je to dost na to, aby som vedela, ze laska sa nedokazuje tymto sposobom... nedokazem odpustit neveru a preto aj moj vztah skoncil,co moj byvaly trpko olutoval..ale bohuzial, nedokazala by som s tym zit.A co sa tyka Tvojej manzelky, nedokazem pochopit nielen muzov co toto robia zenam, ale nedokazem pochopit ani zeny, ktore to trpia.Bud je taka hlupa, alebo taka vypocitava, ked vravis, ze ma pri Tebe vsetko, tak je rada, ze ma to co ma a prehliada aj toto.Nehnevaj sa, ale keby som mala byt na ulici, takto by som sa neznizila, nedokazala by som si lahnut vecer k niekomu takemu...

nikuska

Ja som tiez este dost mladucka na takuto temu,ale predsa...nedalo mi nenapisat.Podla mna robis velmi velku chybu lebo tvoja manzelka ta urcite miluje ked aj napriek tomu je s tebou!!Ale TY si musis uvedomit jedno-neublizujes len mazelke,ale aj svojim vlastnym detom!!!!A STRASNE!Bo pravda aj tak raz vyde najavo a aj manzelka aj deti sa to dozvedia a co potom?hm?potom uz bude neskoro lutovat a menit sa.Musis s tym hned teraz daco porobit!Moj otec podvadzal moju mamu,svoje vsetky frajerky a teraz ho uz pozna pomaly cely okres a na mna sa pozeraju rovnakymi ocami ako na neho.NEROB TO SVOJIM DETOM!!!!Ved si dospely,tak uvazuj!

josie

Damian mam strasne malo rokov ale aj tak ti chcem nieco povedat. Zijem v rodine kde otec podviedol mamu a naprik tomu su spolu.A ako tvrdis ze mas zenu rad nemoze to byt pravda. Cloveku ktoreho mas rad nemozes sposobovat neustale utrpenie.Videla som ako moja mama trpela a svet by bol krasny keby si ludia popri vsetkych tych ohavnostiach neublizovali aspon v to najcistejsom..laske. Som asi strasne hlupa napriek vsetkym tym prikladom..ze v daco pekne vobec dufam ale ludia veria aj na Jeziska:)