ahojte,viem,mnohí ma tu poznáte,ale tí čo nie-mám 17rokov a už 3 roky trpím ppp,na meriam 152cm,na začiatku som mala 46kg,ked som prvý krát začala chudnúť,za pol roka som mala 29kg,potom ma zachránili dr operáciou-vybratím skameneného žlčníka,potom som pribrala na 44kg a zas ma chytili depky z tuku a tak som za pár mesiacov zas schudla na 35kg-to som si pol roka držala,ale potom som dostala chrípku a z nemocnice ma poslali na psychinu do BA-tam som musela pribrať na 45kg,po návrate som si to 2mesiace držala a potom zas tie depky a zas som schudla na 36kg ale na vianoce som pribrala a do marca som zas mala 45kg-chcela som sa už z tých depiek dostať a udržať si zdravú váhu 45,ale zlomila som si ruku a pribrala som na 46kg a zo strachu že budem dalej priberať som sa zas začla obmedzovať a do prázdnin som schudla na 37kg potom som dostala gastritídu a zas som bola v nemocnici,dali mi ultimátum-buť priberiem,alebo zas do tej blavy a tak som sa rozhodla skoncovať s ppp,za 2 mesiace som pribrala 8kg,ale zas je to tu-ten strach,že sa to priberanie nezastaví:(((pred týždňom som mala ešte 45kg-s tm by som bola spokojná...ale včera som sa zhrozila,ked mi váha ukázala 46,5kg,a to jem normálne-neprejedám sa(píšem jedálniky aj do témy-nehanbím sa za to,čo som dnes zjedla),zas mám depky,a strááášné,cítim sa hrozne tlstá:((tolkoto vela som ešte v živote nevážila a pri mojej výške,ved tolko vážia 160cmové baby,a niesú vychrtlé,bojím sa,že ak to takto pôjde dalej skončím ako úplná buchta...ach,ja chcem späť svojich 45kg,ale bojím sa,že zas ked sa začnem obmedzovať,a chudnúť zas spadnem do toho pekelného kruhu ppp:(((..cítim sa ako v pasci...čo mám robííť???poradte mi prooosííím:((((
------------------
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna www.zdravie.sk
Zas som v pasci, čo mám teraz robiť?
chenelle: ano, asi vsetkly baby co tu sme, sme mlade. ale aj inteligentne a je nespravodlive ze si o niektorej z nas myslis ze je hlupa. vies, ked si neikto pyta radu od inych, napr. ako na tomto fore, uz to hovori o tom ze nie je hlupy, ale naopak. ale vsak mysli si co chces, len ma napadlo, ze mozno si si mohla precitat aj daco ine ako nadpis.
pusate: som rada, ze konecne uvazujes dospelejsie, lebo je naozaj mudre to, co hovoris. chudnut zdravo a az potom;) myslim na teba a drzim palceky a som rada ze si piseme aj tu, na fore, lebo predtym sme len mailom...a takto je to lepsie. ty si za tie dva mesiace psychicky dospela o dva roky. teraz uz si takmer dospela.
dievca naco si robis zbytocne problemy,ved ty pochopis ked vyrasties,ze neznamena vsetko byt stihla a ze existuju aj ine hodnoty ako toto...si mlada a hlupa,kolko dievcat je chorych,myslim rakoviny a vsetko ine..a ty si nicis telo nejakymi dietami a somarinami...boze,je mi ta luto
elisa bone, to bude asi na krvný obraz, aby zistili,čoho máš v krvi nedostatok,a aké máš vnútorné prostredie...to aj mne robili a mala som to hrozné v auguste a preto mi ani neuznalui tú lubochňu:(( ale 18.11. mi budú testy opakovať...
ssia ano bola som na sono a to niekedy zaciatkom septembra preto si myslim ze pasomnicu nemam lebo asi by ju tam videli.ale neviem ci je to davno alebo nie a ci sa mi tam mohla objavit,ale skor si myslim,ze pasomnica byva aj niekolko rokov.
silvus vdaka ti za typ spytam sa na tie lieky mojej doktorky.
mimochodom teraz tam o tyzden idem a budu mi brat krv na nejaku sedimentaciu nevie niekto co to znamena alebo na co to je?
ssia, jasné že k tej diéte,ktorú neodporúčam,čo mi tak zničila zdravie sa už nevrátim nikdy,ale schudnúť sa dá aj zdravším spôsobom,ale až ked mi bude už metabolizmus normálne fungovať,lebo teraz by som si ho dalším chudnutím ešte viac spomalila- tak tomuto sa hovorí ,,v zajatí jojo-efektu,,:((((
elisa tak mne sa to nestava tak casto ako tebe, fakt len asi tie 2 razy za zivot. a ze by som do seba nemohla nic dostat, ani vodu, tak to sa mi stava obcas ked jem velmi aromaticke jedlo (napr. pizzu v pizerke)a vsade okolo mna to vonia tak to ani zjest obcas nemozem. a si si sita ze nemas pasomnicu? sice to by asi videli na gastre...ak ti tam robili sono. a kedy si tam bola? davno ci nie?
pusate: ked nikomu neradis tu dietu tak ju radsej nerad ani sama sebe. viem ze to zvladnes, kazdy den na teba myslim.
elisa bone: ani ja som necítila nikdy hlad, ale napravili to lieky na trávenie - Cerucal alebo Degan, veľmi dobre od nich trávi, ale sú len na predpis
mendy,tak moju dietu ti neodporúčala,ved sama vidíš ako mi to spomalilo metabolizmus a aký to má hnusný jojo-efekt,račej to skús zdravou stravou a pohybom...
pusate,a aku dietu si drzala??ja musim schudnut 4 kg aspon
alla ja chodim s mamkou na gastro do Kosic tam mi zistili iba kvasinky z toho sladkeho a zapal zaludka dali mi na to lieky a podla nich to uz ma byt v poriadku ale ja nevidim ziadne zlepsenie:(
ssia aj ja mam niekedy taky akoby krc v zaludku niekedy sa na to zobudim aj v noci a proste musim sa najest ale to byva zriedkava tak raz az dvakrat mesacne to beriem ako jediny hlad co citim inak ziaden obcas som taka syta ze do seba nie som schopna dostat ani vodu vtedy fakt neviem co mam robit:(((inak robili mi aj vysetrenie stitnej zlazy aj hormonov a vsetko v poriadku.ja uz fakt neviem...