Zas som v pasci, čo mám teraz robiť?

Príspevok v téme: Zas som v pasci, čo mám teraz robiť?
pusate

ahojte,viem,mnohí ma tu poznáte,ale tí čo nie-mám 17rokov a už 3 roky trpím ppp,na meriam 152cm,na začiatku som mala 46kg,ked som prvý krát začala chudnúť,za pol roka som mala 29kg,potom ma zachránili dr operáciou-vybratím skameneného žlčníka,potom som pribrala na 44kg a zas ma chytili depky z tuku a tak som za pár mesiacov zas schudla na 35kg-to som si pol roka držala,ale potom som dostala chrípku a z nemocnice ma poslali na psychinu do BA-tam som musela pribrať na 45kg,po návrate som si to 2mesiace držala a potom zas tie depky a zas som schudla na 36kg ale na vianoce som pribrala a do marca som zas mala 45kg-chcela som sa už z tých depiek dostať a udržať si zdravú váhu 45,ale zlomila som si ruku a pribrala som na 46kg a zo strachu že budem dalej priberať som sa zas začla obmedzovať a do prázdnin som schudla na 37kg potom som dostala gastritídu a zas som bola v nemocnici,dali mi ultimátum-buť priberiem,alebo zas do tej blavy a tak som sa rozhodla skoncovať s ppp,za 2 mesiace som pribrala 8kg,ale zas je to tu-ten strach,že sa to priberanie nezastaví:(((pred týždňom som mala ešte 45kg-s tm by som bola spokojná...ale včera som sa zhrozila,ked mi váha ukázala 46,5kg,a to jem normálne-neprejedám sa(píšem jedálniky aj do témy-nehanbím sa za to,čo som dnes zjedla),zas mám depky,a strááášné,cítim sa hrozne tlstá:((tolkoto vela som ešte v živote nevážila a pri mojej výške,ved tolko vážia 160cmové baby,a niesú vychrtlé,bojím sa,že ak to takto pôjde dalej skončím ako úplná buchta...ach,ja chcem späť svojich 45kg,ale bojím sa,že zas ked sa začnem obmedzovať,a chudnúť zas spadnem do toho pekelného kruhu ppp:(((..cítim sa ako v pasci...čo mám robííť???poradte mi prooosííím:((((
------------------
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna www.zdravie.sk

pusate

dakujem za blahoželanie a názory:)
a zajtra mi držte palce,bo idem na tú ENDOKRINOLOGIU!!! hrooozne sa bojím:(((
cítim v krku takú guču od napätia.....a obáv....

tak to je

pusate, ak som sa dobre dovtipila z citania, tak dnes mas meniny, ze?
ak sa nemylim, tak ti teda skutocne prajem vsetko naj, hlavne to ZDRAVIE, aby ta sprevadzalo, aby si sa z tohto tazkeho boja, ktory vedies vratila ako vitaz, aby si to vsetko zvladla, aby sa ti uz nikdy nestalo, ze ta nieco zlomi a opat sa vratis na zle chodnicky, aby si bola stale taka silna a odhodlana bojovat proti veciam, ktore ta nicia a nie su nicim prospesne, dalej ti prajem, ay si bola STASTNA, aby si v zivote mala uz len tie krajsie, veselsie dni, aby ti co najcastejsie svietilo slniecko, aby si mala kopu uprimnych kamaratov, ktori pri tebe budu stat v dobrom i v zlom, ktori ta vzdy vypocuju, poradia, ktorym mozes doverovat, aby si mala stale na perach usmev, aby ta kazda malickost vedela potesit, no a samozrejme ti prajem vela LASKY, jednak zo strany kamaratov, rodiny, ale taktiez ti prajem, aby si nasla svojho princa, ktory ta bude brat taku aka si, ktory sa ta nebude pokusat zmenit, ale naopak, bude ti oporou, bude ta vo vsetkom podporovat a s ktorym mnohe veci lahsie prekonas.
mila Pusate, drz sa, snaz sa to vsetko zvladnut, nikdy sa nevzdavaj, lebo zivot je boj, tak my musime bojovat a uvidis, ze to zvladnes.

jajka001\\

pusate NIE SI TUCNA. kym toto nepochopis ppp sa nezbavis. nauc sa mat rada sama seba taku aka si. pre koho chces vyzerat ako smrtka? nikomu sa to nepaci iba tebe. a tebe sa to paci iba preto ze mas anorexiu. ake su na Slovensku vlastne moznosti terapie pre dievcata s vasim problemom? su aj skupinove terapie?
miesto NECHCEM BYT TUCNA si opakuj NECHCEM BYT VYCHUDNUTA

pusate

ale ked ten život je pes:((( zajtra sa hrozne desím tej endokrinologie:(že sa zas na mna vykašlu anechaju ma taku krpatu nevyvinutu a ešte k tomu aj tučnu so zničeným metabolizmom,čo ani schudnuť bez ppp nedokáže:(((
ale mám aj takú maluu nadejku,že s tým niečo urobia a pomôžu mi dospieť:)....ale ten strach je silnejší s vlastných otrasných skúseností:(((

chenelle

pustate,ja mam pocit,ze tvoj metabolizmus nepracuje tak ako ma a to asi tazko zmenis,neviem ci je dobre sa tak trapit dietami,mali by sme asi brat zivot taky aky je

ssia

tak včera som akosi nemala čas napísať...ale už to tam je. a nie je to môj obvyklý jedálniček, to len včera bol taký čudesný kvôli tomu akútnemu nedostatku času.

ssia

pusate, podla mna sa ti fakt urychluje metabolizmus. po 2 mesiacoch je uz aj nacase, nie? a nemysli si ze ja som stihla zena s velkymi kozami a zadkom. teda so zadkom hej, ale skor so zadkom a stehnami, nie so zadkom a kozami. no ver mi, nechcela by si mat moje nohy, bud rada ze mas ty take chude...nie je to nejaka samozrejmost. a radsej by som mala chude nohy a postavu ako ty, nez ako ja. ver mi, je to hrozne mat tucne stehna. minimalne take hrozne ko pre teba to brucho.
a skus tu zajtra napisat svoj kompletny jedalnicek a porovname si...oki? teda zajtrajsi jedalnicek, vecer napises, jasne?