Zas som v pasci, čo mám teraz robiť?

Príspevok v téme: Zas som v pasci, čo mám teraz robiť?
pusate

ahojte,viem,mnohí ma tu poznáte,ale tí čo nie-mám 17rokov a už 3 roky trpím ppp,na meriam 152cm,na začiatku som mala 46kg,ked som prvý krát začala chudnúť,za pol roka som mala 29kg,potom ma zachránili dr operáciou-vybratím skameneného žlčníka,potom som pribrala na 44kg a zas ma chytili depky z tuku a tak som za pár mesiacov zas schudla na 35kg-to som si pol roka držala,ale potom som dostala chrípku a z nemocnice ma poslali na psychinu do BA-tam som musela pribrať na 45kg,po návrate som si to 2mesiace držala a potom zas tie depky a zas som schudla na 36kg ale na vianoce som pribrala a do marca som zas mala 45kg-chcela som sa už z tých depiek dostať a udržať si zdravú váhu 45,ale zlomila som si ruku a pribrala som na 46kg a zo strachu že budem dalej priberať som sa zas začla obmedzovať a do prázdnin som schudla na 37kg potom som dostala gastritídu a zas som bola v nemocnici,dali mi ultimátum-buť priberiem,alebo zas do tej blavy a tak som sa rozhodla skoncovať s ppp,za 2 mesiace som pribrala 8kg,ale zas je to tu-ten strach,že sa to priberanie nezastaví:(((pred týždňom som mala ešte 45kg-s tm by som bola spokojná...ale včera som sa zhrozila,ked mi váha ukázala 46,5kg,a to jem normálne-neprejedám sa(píšem jedálniky aj do témy-nehanbím sa za to,čo som dnes zjedla),zas mám depky,a strááášné,cítim sa hrozne tlstá:((tolkoto vela som ešte v živote nevážila a pri mojej výške,ved tolko vážia 160cmové baby,a niesú vychrtlé,bojím sa,že ak to takto pôjde dalej skončím ako úplná buchta...ach,ja chcem späť svojich 45kg,ale bojím sa,že zas ked sa začnem obmedzovať,a chudnúť zas spadnem do toho pekelného kruhu ppp:(((..cítim sa ako v pasci...čo mám robííť???poradte mi prooosííím:((((
------------------
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna www.zdravie.sk

martinaT

pussate papaj vela bielkov,zakladna jednotka pre svaly ,to ti pomoze pri ich raste,a keby si posilovala na rukach,sacharidy ktore spapas sa nebudu menit na tuk ale sval...chapes?:)papaj veeela bielkovin

pusate

jajka,niesom vôbec chudá,to by si ma musela vidieť...a ja cvičím a svaly mi aj tak nejako nerastú,iba tuk:(((

jajka001_

pusate to je len nezvyk. obzeras si telo a vidis ten rozdiel, netrcia ti uz tak kosti. ale stale si strasne chuda. zacni cvicit nech ti narastu svaly ktore si stratila tym drastickym chudnutim, budes sa citit lepsie uvidis

pusate

uffff, dnez ráno som sa odvážila odvážiť a našťastie som už nepribrala za posledný týždeň-klop klpo...stále mám 46kg:/ nevwem,mám také zmiešané pocity,aj sa teším,že som už nepribrala,ale zdá sa mi aj tých 46 vela,cítim sa taká tučná:(ale wem,že kebyže zas sa zas začnem obmedzovať,tak si spomalým metabolizmus ešte väčšmi a potom sa dostanem do ešte horšej pasce v akej som teraz,možná sa mi už začína ten metabolizmus urýchlovať..ale račej nekričím hop,kým...

3nttt

pusate===podla mna by si sa mala menej sledovat.neobzeraj sa v zrkadle a kasli na vahu.nezaoberaj sa sebou.viem ze to neni take lahke ale nic ine ti nemopoze

jajka001_

pusate ved nemusis mat 55kg. staci ti 50 si drobna, mala. do 50 kg sa nestresuj vobec a kludne priberaj. a cvic, nech sa ti vaha rozklada rovnomerne. behaj, plavaj. tes sa zo zivota. sport je super, uvolnis si endorfiny, budes stastna. zrkadla si nevsimaj. nepozoruj sa. ak zacnes mysliet na to ze si tucna rychlo sa niecim zamestnaj. ver mi, tucna nie si. prichystaj si jedalnicek a drz sa ho. vyvazeny, daj si poradit od odbornika na vyzivu.

pusate

chenelle ale, na to aby som sa vyvinula,potrebujem všetky živiny aj pečivo,a ja som chudla aj ked som na to myslela v časoch ppp
palinna ale ja sa nedokážem mať rada,hnusím sa sama sebe,ale na 2. strane strašne chcem dospieť,byť ako žena a dostať krámy,som zmetená:(((

Palinnna

Pusate, maj sa rada, taku aka si...a inak, to brucho, to je len tvoj subjektivny pocit, aj ja som to mala...ser na brucho, PRIJMI SA SO VSETKYM, CO NA TEBE NARASTLO! Kazdy sme ini...a netreba sa porovnavat...a sebalutovat!