Zas som v pasci, čo mám teraz robiť?

Príspevok v téme: Zas som v pasci, čo mám teraz robiť?
pusate

ahojte,viem,mnohí ma tu poznáte,ale tí čo nie-mám 17rokov a už 3 roky trpím ppp,na meriam 152cm,na začiatku som mala 46kg,ked som prvý krát začala chudnúť,za pol roka som mala 29kg,potom ma zachránili dr operáciou-vybratím skameneného žlčníka,potom som pribrala na 44kg a zas ma chytili depky z tuku a tak som za pár mesiacov zas schudla na 35kg-to som si pol roka držala,ale potom som dostala chrípku a z nemocnice ma poslali na psychinu do BA-tam som musela pribrať na 45kg,po návrate som si to 2mesiace držala a potom zas tie depky a zas som schudla na 36kg ale na vianoce som pribrala a do marca som zas mala 45kg-chcela som sa už z tých depiek dostať a udržať si zdravú váhu 45,ale zlomila som si ruku a pribrala som na 46kg a zo strachu že budem dalej priberať som sa zas začla obmedzovať a do prázdnin som schudla na 37kg potom som dostala gastritídu a zas som bola v nemocnici,dali mi ultimátum-buť priberiem,alebo zas do tej blavy a tak som sa rozhodla skoncovať s ppp,za 2 mesiace som pribrala 8kg,ale zas je to tu-ten strach,že sa to priberanie nezastaví:(((pred týždňom som mala ešte 45kg-s tm by som bola spokojná...ale včera som sa zhrozila,ked mi váha ukázala 46,5kg,a to jem normálne-neprejedám sa(píšem jedálniky aj do témy-nehanbím sa za to,čo som dnes zjedla),zas mám depky,a strááášné,cítim sa hrozne tlstá:((tolkoto vela som ešte v živote nevážila a pri mojej výške,ved tolko vážia 160cmové baby,a niesú vychrtlé,bojím sa,že ak to takto pôjde dalej skončím ako úplná buchta...ach,ja chcem späť svojich 45kg,ale bojím sa,že zas ked sa začnem obmedzovať,a chudnúť zas spadnem do toho pekelného kruhu ppp:(((..cítim sa ako v pasci...čo mám robííť???poradte mi prooosííím:((((
------------------
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna www.zdravie.sk

mifor

Veď ja meriam len 144cm a vážim 58kg a necítim sa byť tučná, pri Tvojej výške je váha 46kg úplne v norme.

allla

ahoj moja,ja len tolko,ze ked si vazila tych 37kg a rozhodla si sa s ppp skoncovat,asi si zacala s jedenim zle...mala si na vychudnuty zaludok ist pomaly ako si pisala jeden z jedalnickov :r- orechové musli s mliekom
d- pol ananásu
d2- pol kuracej bagety
o-francúzske zemiaky+uhorka
ol-kapučíno+cakebar
v-mozzarella s čiernymi olivami
v2-mandarínka+jablko....

ja by som davala postupne do zaludka veci ,lebo bol zviknuty na menej kalorii,a ked je telo tak zviknute a rozhodnes sa dat napr croisant tak telo dostanem akoby sok,naco nebol este pripraveny...skus jest ako doteraz ale nie vsetko za jeden den napr bebe keksy pol bagety...bagetu si mohla celu a ananas napr na veceru..aj ked viem ze si chcela dobre pre svoje telo..a nezabudni ze s pribudajucim vekom idu kg hore...vaha nebude stale rovnaka,alee dufam ze nezacnes s ppp ked si sa tak pekne rozhodla este nedavno...co si jedla vcera ??nieco,co si nezvikala papat?

mimi123

prosim ta co riesis? ved len tych 45 kg je uz malo!!! boze moj a keby si mala aj o 10 kil viac tak co?! ved by si aspon bola zdrava a pekna (neverim ze taka strasna chudost niekomu pristane), ako to vobec mozes riesit? dievca paneboze, uzivaj si zivota a neries kila okrem toho ked vazis tak malo a chces vazit este menej?! ja to proste nechapem. to je ako keby niekto vazil 200kg a este viac a viac jedol a nehybal sa aby este viac pribral. ja tomu vazne nerozumiem, prosim ta prestan sa trapit s hlupostami, normalne jedz a tes sa zo zivota. :)

monika9

na nove alebo prime chodi taky porad jste to co jite vo stvrtok o 21:15,myslim ze tam davaju mudre rady,je dokazane ze aj pri nedostatocnom stravovani sa pribera pretoze telo si zo strachu zo smrti zacina ukladat tuk