Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II

Príspevok v téme: Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
pišta

Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

Alternativa

Forever?,
asi si ani teraz nemusis odpovedat konkretnejsie, co od psych. cakas. Neviaz tie sedenia na PPP, sustred sa na seba samu, snaz sa hovorit a hladat riesenia Tvojich kazdodennych problemov. Nepremrhaj tu konzultaciu nariekanim nad jedlom, nad zjedenymi kcal. Ries problemy.

igris

Alti :), bananom nic nepokazis, ale aj ten salat je fajn, musi vyskusat co jej chuti a nerobi tazkosti, pomalicky skusat
ten ananas vam posielam vsetkym Alti postou :), je obrovsky

misha

Alti, ja si ten šalát ráno urobím. Chutí mi..a zrovna si ho urobím aj na desiatu..A u nás je to tak, že mamka ovocie nekupujú vôbec- kupujem si ho sama, sem-tam sa nájde zelenina..oni skôr mäso a tak, ale to ja vôbec nejem...
Forever, a v čom iné? Ja som si myslela, že ona ma z toho dostane sama- mávnutím ruky, alebo čo..To som jej nepovedala, to je jasné, ale myslela som si to..Zrazu som zistila, že ak sa chcem z toho naozaj dostať, musím chcieť ja, nielen ona..vedela som, že musím skončiť s dietami, hladovkami atď. Nevedela som si to ani predstaviť. A dnes? Premýšľam ináč, cítim ináč, a netúžim už po vychrtlosti, aj tak je to nechutné!