Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II

Príspevok v téme: Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
pišta

Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

zuju

Igris- ja viem, ale mne je z toho fakt zle, to neznamena ze to odsudzujem, roky som sa venovala fitnesu a viem ze je to dobre, jedna z moznosti, ale rano pijem aj kavu, a vies si predstavit kombinaciu ovocia a kavy, lepsie ako prehanadla- ha-ha-ha

misha

Ja som zasa počula, že ráno by sa malo jesť najviac! Na raňajky je povolených aj 3000kJ! Tak čo je teraz správne?:-(

Alternativa

Zuju,
my nepresviedcame, len hovorime, v com su prednosti ;o). Ozaj, este som zabudla, ze urcite do obeda si odskocite na wecko :o). Ja uz roky rano pijem grepovu stavu s citronom a citim sa vyborne. Na desiatu len ovocie, obedujem normalne. Jej, s tou grepovou stavou ma napadlo, ze urcity cas ju popijala aj Vrr. Ozaj, ako sa ma...

igris

zuju :), da sa to naucit, ja nepisem o tom ci sa z toho pribera, ale ze je to tak zdravsie. Ja som zacinala parkrat do tyzdna a teraz to robim skoro kazdy den, aspon vsetko rano stihnem / vychystat dve deti, zazehnat plac trojrocaka , ktory nechce ist do skolky, namam spinave riady , netreba upratovat v kuchyni, len vyhodit supky/, aj decka si uz zvykaju :)

misha

Alti, ja tú vodu nemôžem do seba dostať, neviem to opísať..Je mi z nej zle...A áno, už som si 2 tie čajíky urobila, skúsila...Pri prechádzke som sa zastavila v Bille pre banán- a nemali. Mali len hrozno, skoro žiadne ovocie:-( V chladničke máme jablká, tak si dám na desiatu to, alebo skočím ráno do normálneho obchodu..A hej, na jogurte, ale zajtra papať budem, normálne!!!!!Alti, prepáč, že mi to stále musíš opakovať:-( Veď ja na to myslím, stále mám niečo na pitie pri sebe, aj pri PC, ale proste mi to nejde...(prepáčte, slovo "nejde" neexistuje..)

Alternativa

A ovocie na lacno ma este jednu velku vyhodu: telo cca do 11.00 neuklada cukry "do zasoby" a aj cukry v ovoci okamzite premiena na energiu tak potrebnu na cely den. Na rano sa odporuca napr. hrozno a vraj start do noveho dna budeme mat priam raketovy. A ziadne sadielko, ved preco aj.