Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II

Príspevok v téme: Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
pišta

Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

forever?

nie alti. ono to vyzera rozumne, fungujuco, predpokladam aj, ze sa podla toho riadit DA, my mozno len nechceme..:(

Alternativa

Podla mnoheho, co Vam tu hovorim, sa zdanlivo tazko da riadit, to si myslite Vy. Ja tuto skolu mam absolvovanu a funguju mi tieto moje "teorie".

forever?

nie, nie som vrrrrrrrr. ale vrr je zlate dievcatko, kamaratime sa. dnes som ju moralizovala...:) tak to snad prinesie ovocie.

forever?

u mna asi zlom pride, ked udru tie najvacsie mrazy, pretoze ja uz teraz mrznem a to uz vyuzivam celu svoju zimnu vybavu. takze bud po A- v zime zamrznem, alebo po B- nezamrznem, ale budem obalena vrstvou tuku.

misha

forever, začala som ináč cítiť..Napr. tie myšlienky na zomretie..Vtedy som aj pojedla lieky, myslela som to vážne, aj som sa porezala...a teraz- poviem, že chcem zomrieť, je mi vtedy aj na zomretie, ale viem, že teraz by som to už neurobila, pretože vlastne nechcem zomrieť, chcem žiť...žiť bez PPP..forever, neviem Ti to vysvetliť..je to taký iný pocit, než predtým...

misha

forever, určite príde, buď trpezlivá! U mňa možno nastal aj vtedy, že som sa jedného dňa naštvala...uvedomovala som si, o čo všetko ma PPP okradli..To ma vtedy asi posunulo, chcela som to zmeniť..