Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
Mishka, citalec patri do najnovsej generacie antidepresiv, ma naozaj takmer ziadne negat. ucinky. Jasne, ze pri takom predavkovani...vsetko je mozne a je to individualne.
To je OK, Forever?, ktokolvek z nas odchadza odkialsi a mozno zase kamsi pride. Ale pozdravujem Vrr. Od prvych riadkov som tusila, ze si ona, teda teraz som to doplietla :o)
forever, najskôr také dietovanie, potom asi B?-ale to neviem, či to nebola kombinácia s A- stále som chudla, priberala, chudla, priberala, až teraz je to rok A...RJSH
tak ja mam napriklad na zajtra naplanovany nakup rifli:) chuda alti, ja tak vstavam ale tiez..nie si v tom sama:)
Dievcatka, podme k niecomu veselsiemu. Vlastne ja sa pomaly rozlucim, lebo zajtra mi zase 5.15 rapoce budik. Tak to ma ubija, to ranne vstavanie. Nezabudnite, ze vsetci zaciname novy den, nech bude podla nasich dnesnych planov, predstav a kiezby kazdu stretlo este cosi malilinke, pekne a neplanovane :o).
A ešte mi ten dr. povedala, že tie lieky sú slabé, že sa mi nič nestane...
Forever, len som Ti chcela týmto povedať, že mi bolo naozaj hrozne:-(
ach boze, misi...:( ty mas vlastne problemy s A alebo B?
forever, ja nie som vôbec "za vodou", len to premýšľanie začalo byť iné..liečba začala byť účinejšia...tak snáď to pôjde lahšie..
je to nahoda:) mozem jej to povedat, ale mozno sa rozhodla zanechat tieto rozhovory krutiace sa stalo okolo toho isteho a chcela na chvilu na tieto vsetky veci s ppp zabudnut.
Keď spomínam lieky...Práve ma napadlo..V januári som užila 35tbl. Citalecu- antidepresíva..Myslela som, že sa ráno nezobudím, že zomrem, chcela som zomrieť- naozaj chcela..V ten večer som išla s frajerom ešte von..nebudem to tu rozoberať..Len som chcela toto! Bola som na pohotovosti, odtiaľ ma poslali na internú ambulanciu. Dr. sa vypytoval, čo som pojedla, koľko, prečo at´d. Povedala som mu čo, a on povedal- že neverí!!! Sestrička chcela urobiť výplach, ale dr. povedal, že není nutné, že som ich toľko nepojedla! Urobili mi EKG- nebolo v poriadku, ale nepripisoval tomu dôležitosť..Nakoniec som išla domov, naši samozrejme nič nevedeli...lahla som si a dúfala, že ráno nebudem..a ja som sa normálne zobudila..s plačom...(po týždni som išla ku psychiatrovi, a ten mi povedal, že cez noc mohlo nastať niečo v mozgu a zabiť ma to, hoci 2 a pol hod. po užití mi nič nebolo, len hlava taká mimo...
A nazveme to kamaratstvo s Vrr nahodou? Je to vlastne fuk, pozdrav ju odo mna, ze by mohla kliknut sem aspon obcas.