Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II

Príspevok v téme: Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
pišta

Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

misha

zuju, pá a dobrú noc...A zajtra príjemný deň.
P.S.- tiež som skončila kvôli jedlu s disco tancami a atletikou:-(

Alternativa

Igriska, porad, ked tu nemame Pistu. Tak ja by som urcite volila ten mrkvovo-jablcny salat. A neboj sa hrozna, ak bude za rozumnu cenu. Vies, Mishka, u Teba mam najviac pocit, ze ked si sama nezabezpecis "pod zub", to co Tvoje telo zivotne potrebuje, tak asi nikto. Cize miesto "vyhadzovania" penazi v lekarni si kup nejake ovocie, zeleninu.

misha

igriska, aj ja chcem maxi ananas:-) Mňááám, bože, vy mi tu dávate ale chute:-(....Prídem vás v noci vykradnúť:-)

misha

forever, to sa na začiatku pýtala aj mňa psychologička...A pýtala sa ma to stále, dokiaľ som nezačala jesť:-(...A tiež som nevedela poriadne odpoveď, nechcela som pribrať, chcela som si stále chudnúť, ale aj sa vyliečiť..teraz je to už úplne iné...

zuju

dobre kocky a vsetci ja uz odchadzam, zajtra bude crazy den, dufam ze nelezie na mna chripka, lebo byt bude rozbobardovany / to je slovo!, a v skole mam este kruzok, plus musim nieco odovzdat riaditelke...

igris

teraz neripem , pytam sa , abstinujuce bulimicky nemozu fitnes ? neviem ako to pomenovat , sorry ak sa ti ten vyraz nepaci