Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
Tak si mám urobiť ráno namiesto chlebu tie jabĺčka s mrkvou??? Mám si to dať potom aj na desiatu?
ahoj alti.. prepac, ja som ti uz vcera neodpisala... naplanovali. nazvala to dlhodobejsim procesom:) raz do tyzdna. tak uvidime.
pytala sa ma, co od nej ocakavam, ale to keby som vedela...
Alti :), v kauflande maju maxi ananas za 69,- :))), uz sa nanho tesim
zuju, mal 250kJ- 150g:-( Ale nerozoberajme to. A mala som na mysli normálne raňajky!
Alti, zajtra sa pôjdem pozrieť teda do Lídlu!!! A nehodíš mi jeden?:-)
nooooo kava by sa nemala, ale ja ju vacsinou pijem tiez , ale bez cukru a mlieka /som sa naucila :)/ a nie je to vobec take dramaticke /ale u mna je to ine ja mam poruchu stitnej zlazy, takze vsetko mam spomalene :(/ , a preco uz nerobis fitnes ? :)
Mishka,
jablka si nastruhaj, k nim trochu cerstvej mrkvicky, mozes posekat par orechov a vytlac citron. Urob si misku a dobkaj do tohto salatu po troske. Moze byt? Inak v BA v Lidli mali vcera /mozno aj dnes, zajtra/ akciu na fakt krasne banany 19.90/kg. No nekup. Takze dnes som intenzivne na tomto prirodnom antidepresive, hi, hi.
Alti, ak sa chodí po tom na wc, mala by som to odskúšať:-) Môžu byť aj jablká? Nič iné v chladničke nemáme, len tie:-(