Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
Dievcata,
mam taku "filozofiu" - ak sa do niecoho pustim, voooobec nepripustam alternativu /s malym "a"/, ze co ak to nevyjde...Ak sa ukaze, ze to cosi nevyslo, potom sa musim k tomu postavit, preco sa vopred nervacit, ze co ak...no a nase podvedomie vsetko "nasava". Cize ho neprogramujte na negativa, ktore su vo vete "co ak...".
mishi: a aky to bol zlom?
je......tryptofan- W :) aminokyselinka s polarnou, ale neutralnou R- skupinou:) jedna z mojich oblubenych...
banany..:) samozrejme. a hned za tym si dam sniclu s tatarkou a vanilkovou zmrzlinou.
mishi: ja sa bojim, ze zlom nikdy nepride...
forever, vždy som k nej prišla, vypočula som si, a išla domov, kde som si aj tak robila zasa svoje:-(
forever, keď nebudeš chcieť, nebude mať terapia zmyseľ..Moja terapia nemala zmyseľ od apríla..Zlom nastal na konci augusta...(tuším)
Ano, Forever?. S PPP idu aj problemy so srdcom, to tu uz pisali viacere dievcata. Fakt musite papat tie banany. Urcite o nich zase napisem. Obsahuju vela draslika, ktory je nevyhnutny na podporu cinnosti srdca. A obsahuju tiez tryptofan, ktory umoznuje v nasom tele vytvaranie serotoninu - tzv. hormonu stastia a radosti.
forever, ja mám s ním problém asi mesiac:-( Búšenie, a tiež sa mi stane, že ma začne veľmi pichať, nemôžem sa vtedy ani pohnúť, trvá to tak 4minúty..
Ako vidím, tiež máš v sebe zmätok:-( Ale určite nastane ten zlom, len sa nevzdávaj, a začni to chcieť NAOZAJ!!
alti, ja tie sedenia neberiem ako nariekanie nad ppp. pricina je niekde inde. tak ju treba hladat... lenze, lenze..:( ja sa bojim, co ak to nevyjde, co ak ja sama nebudem chciet? co ak? co ak?...
zuju, tak Tebe kradnúť ovocie cez noc neprídem:-)
misha- to je pekne, ako si to napisala. aj ja si to asi myslim, v skrytu duse.. chcem byt vychrtla, ale chcem byt aj stastna. a to asi nejde k sebe, ze? :(
inak, mam taku otazku. bolelo vas niekedy pri srdiecku? myslim, fyzicka bolest. mna zacalo dnes intenzivne boliet, celkom ma to vylakalo. bojim sa..:(