Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
Kočky, vzpamätajte sa, prosím vás! chalani nechcú mat pri sebe kostru! radsej si plesknu po peknom aj ked mozno sádlovom:) zadočku..to mi verte.. a ked už si fakt neviete pomôcť chodte k psychiatrovi..
Mám nutkanie to dať zo seba nejako preč:-( Ale viem, že nemôžem, že to v tom brušku musí ostať:-(
Ajojte:-(
Je tu niekto?:-( Není mi moc dobre, od rána mám výčitky, mám strach z toho jedla, neviem prečo:-( Teraz som dojedla obed:-(
Joooj, Mishka, keby to bolo take jednoduche s tym zaskakovanim...tak by som za Vas vsetky ZDRAVO a PRAVIDELNE jedla :D. Ale to nejde, nic sa neda robit. Kazdy si musime svoj diel prace odviest - nielen v praci, ale aj na ceste za zdravim. Nezabudnite na to, dievcata, je to len na Vas :D. Drzte sa dnes, pa
forever:-) Aj ja Ti posielam blšky:-)
dobre dievcata. tak vsetkym dobru noc, vsetky blsky nech vam idu na pomoc:)
forever, nezdáááá!!:-((
Alti:-) Ty si Columbo?:-)Pýá pá:-)
ja naozaj nie som vrr. ale beriem to ako kompliment, dobre? :)
mishka, to sa mi len zda, alebo na ceske zavital anorektik? :(
Alti, ja pôjdem zajtra do roboty za teba:-)
Forever, tak si pekne nakúp:-) Mňa vždy potešia nakúpy, aj maličkosti. Včera som si kúpila púder a krém na tvár:-)
babenky idem aj ja off, idem skusiť niečo vypiť, a idem si napísať na papier zajtrajší jedálníček..Ale už naozaj, čo zjem...tak vám prajem dobrú nocku a pekné sníčky..