Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
zuju mas pravdu...je to otazka vole...ktora u mna vzdy zlyha..:( :( :(
ja by som ich rada vyhodila..ale nedokazem to...:( :(
pupo,
veď ja Ti ho neberem. Len som napísala, že vieme, že ak to nejde, že je potrebná odborná pomoc..
Lenuška,
tie preháňadlá okamžite vyhoď! Naozaj, vôbec ti nepomôžu, len pohoršia:-( Mne zaberali tak za 4h...Prečítaj si o nich v predchádzajúcich príspevkoch..
Kiky,
strašne sa teším s tebou:-) Som na teba pyšná, moc Ti fandím, len tak ďalej:-) A ako ide jedálníček? Ešte ma čaká večera, ale snáď ok.
anka,
len pubertiakom sa páčia vychudnuté baby! Netráp sa tým! Ja mám 2 starších bráchov- 22 a 25r. Tiež sa pozrú za štíhlou ženou, ale uprednostňujú baby- také akurát!!! A čo poznám aj chalanov osobne- tiež to vravia. Nielen moji bráchovia! Tak hore hlavu!!!!!
misha: ako ti šlo papanie??? Vydržala si?Ak áno tvoje telo ti ďakuje
bože baby ja mám fakt pocit že to dokážem...áno stále rozmýšľam o jedle a mám aj trochu strach ale mám pocit že to ide..nevadí mi ani to že priberám..ja to naozaj chcem..byť zdravá a tešiť sa..držte mi palčeky..
dneska sa mi z jedlom maximálne darilo,okrem toho mám pocit že naňho tak trochu menej myslím a normálne sa teším z maličkostí!!!!!!!
Krásny deň až na zajtrajší test z dejepisu z ktorého zatiaľ neviem nič..
misha, nejaka drza, nie? to je len moj nazor!
aj ja chcem dat to jedlo prec zo seba,len tak si predstavujem ako proste ide prec,jedno kade,ale prec,lutujem hrozne,ze som zjedla viac ako som mala:-(keby som vtedy mohla zmenit cas,mne moj frajer nehovori,ze sa mu pacia chude,ale viem to,lebo ked je niekto pribratejsi,tak to hned komentuje,mne je poto m z toho tak blbo,lebo bohvie ako tucna by som bola,keby...
prosim vas...tie prehanadla co mam tak ucinkuju mi az na druhy den...su slabe ci co????? prosiim..pomooc...
pupo, keby si to sem nenapísal, tak to ani nevieme..