Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
Ajojte...ste tu ešte niekto?
ja som tiez volaka chora...a aj vela inych ludi..to bude asi tou zmenou pocasia..si pekne lazkaj do postielky sprav si medovy cajicek a pozri si telku...volaku peknu rozpravku najlepsie :) :) :) :) a upratovanie nechaj na zajtra..
a dnes uz nebudem nic jest...lebo som mala tolko zachvatov ze sa to uz ani na prstoch ruk neda spocitat..a od zajtra 5krat denne...aspon sa posnazim...
skusala som to na zaciatku...asis pred mesiacom sa mi tak trosku lepsie darilo...a teraz som zase tam kde som bola predtym...ale v tomto mas pravdu..ked sa nebudem prejedat mozem si doma spravit pekne nechty, namalovat sa...a kupila som si novy make-up...od Rimel ten Coolmate...a este som ho nepouzila..lebo sa stale len prepchavam a vraciam, a sedim na toalete co som prepchata prehanadlami...normalne si ma trosku teraz motivovala....za par tyzdnov mame stuzkovu..ved ked priberiem tak neobleciem saty..to by bola hanba...ze nedojdem na stuzkovu s odovodnenym nemohla som obliect saty....lol...dakujem..teraz si mi pomohla aby som sa zase neisla nazrat a vyvratit to..DAKUJEM ZE SI TU...:) a aj nalada sa mi teraz behom sekundy vylepsila...
Leni, vracala som kedysi trikrat denne, ked som nevracala tak som jedlo vylievala do zachoda... V oktobri minuleho roku som mala moznost sa zamestnat ale bol tam hacik. Povedala som si, ked najdem pracu, prestanem zvracat. Pokusenia su stale aj rok po. Ale vzdy si spomeniem, ze som si dala slub. A pracu stratit nechcem. Skus sa aj ty motivovat. Mozno si chces kupit nieco pekne, niekam ist, povedz si ak si nedam mesiac prehanadla, tak si kupim ten krasny sveter, pojdem na ten film. A bud alebo. Bud ostane sveter v obchode, alebo bude v tvojej skrini. Najdi si nieco. Odmenuj sa. Pochval sa.
viem..vsetko to velmi dobre viem..ale mam depresiu..a nejak sa z nej nedokazem dostat....:( :( :(
kazde rano si poviem...dnes uz nie...ale pridem do skoly...a ked vidim to jedlo v bufete....a potom pridem domov..zase vidim len jedlo...nemozem sa dockat piatku ked si dam prehanadla....viem ze to je zle..ale zatial sa mi to doteraz nepodarilo ovplyvnit..bojim sa ze sa mi to uz ani nikdy nepodari....tak taketo pocity mam teraz v sebe...takto rozmysla moja mysel..