Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II

Príspevok v téme: Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
pišta

Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

pišta

Inak mile damy :),
nikde tu necitam pochvalne ody na mrkvou stavicku!
Neskusili iste, len tak nahodou, pri svojej puti smerom ku zdraviu? :)

pišta

Za vodou, nie ze by som ta chcel na nieco nahovarat, ale normalne skopiruj svoj prispevok do pribuznych tem - Anorexia, Bulimia ale najma Anorexia, bulimia - boj vyhras. Je velmi poucny.
Drzim ti palce :)))

za vodou

mila anorekticka pises, ze uz 4 roky mas anorexiu.Chcem sa ta spytat bola si liecena ?alebo sa trapis sama? asi pred 5-timi rokmi som mala anorexiu bola som v hroznom stave v nemocnici ma liecili na vsetko mozne len nie na to podstatne.Vyse mesiaca mi robili vysetrenia koli mojim vymyslom, ale k podstatnemu prisli velmi neskoro.mala som strach vobec nieco zjest aj sa napit len aby som nepribrala a taketo kombinacie stiav a ovocia su dobre ale nie dlhodobo tvoj org.sa z toho zcvokne.vyzerala som ako angorsky chrt vsetci to vedeli len ja nie a nie. nakoniec aj proti mojej vôli ma otec dal na psychiatriu a do konca zivota mu budem za to vdacna pretoze moje telo uz nevladalo stacilo tyzden a zomrela by som.tazko som si to uvedomovala a pochopila som to az pred 2-mi rokmi ked sa zacali objavovat prve nasledky. mam oslabenu imunitu stale som chora, mam problemy s klbami a zubmi,som casto unavena a mam asi vsetko co len moze clovek mat. mam problem najst si pracu a vydrzat v nej koli unave a za aku cenu?budem mat problem otehotniet a kopu dalsich veci z kt.mi je doplacu.poviem ti pravdu v mojom okoli je stale viac anorekticiek ktore sa z toho same nemozu dostat je to velmi tazke nieje hamba sa liecit je to choroba ako kazda ina a netreba sa za nu hambit.nech sa hambia ti, ktori vidia co sa s tebou deje a nepomahaju ti. daj si pozor aby nebolo neskoro ako u mna.a mozes mi verit ked s cistym svedomim poviem, ze za tych 5 rokov som este nevidela dievca, ktore sa liecilo na anorexiu a malo by nadvahu. moc ti drzim palce pa

misha

anorektička, ja som mala rovnaký problém!!! Tiež málo pijem, a mám pocit, že keď pijem viac, že sa mi tá voda ukladá, a že priberám, ale ľudia tu ma presvedčili, že to tak nie je, že sa z vody nepriberá. A verím tomu...už tomu verím...a tiež mám v hlave toho "brúka", že chcem zasa hladovať, schudnúť atď...Bože, akoby som ten Tvoj príspevok písala ja...

Alternativa

Anorekticka,
uplne na zaciatku tejto temy, t.j. 7.9. je spracovana informacia o vode a tekutinach. Pozri si ju.

anka

janin69,ale ja myslim tie "granulove"cajiky,a mam z nich hrozne vycitky,lebo su sladke,ja si inak caje nesladim,tak sa bojim,ale si si ista?

anorekticka

ahojte,uz styri roky trpim anorexiou,uz to bolo aj dobre,mala som sa konecne rada,ale vzdy ked sa zacne skola zmeni sa to a ja mam pocit ze ak neschudnem nebudem stastna a stojim uplne s prepacenim za hovno.velmi sa trapim vahou a chcem opat schudnut aj ked neviem ako.niekedy sa bojim aj pit aby som nepribrala.prosim pribera sa z vody?mozno to znie divne ale ja aj ked malo pijem ta voda sa vo mne usadzuje.prosim poradte mi niekto dakujem