Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
Hmm....mala by som to už skúsiť. Lenže vydržím jedno jedlo, potom druhé, sem- tam tretie, a potom to pokazím:-(
Priroda. To ona za to moze.
Je aj v tebe. Normalne vyhladnem a normalne sa najem.
Bez vycitiek. Telo si to vie zariadit vsetko same. Nemusim ho furt kontrolovat. Tak je stavane. Kazde.
Ako to robíš, že dokážeš jesť pravidelne?
Mishka, ja sa NIKDY NEPOZERAM NA KJ. Ale fakt! A nepriberiem. Myslim, ze je to v tom, ze mam momentalne optimum vahy. A to jem 5-6x denne.
Ku tomu optimu musim ale kazde telo dojst.
Citis sa v optime?
Pišta, to je ok, tým sa netráp..
Skúšky sú už porobené, našťastie dobre..O škole ale radšej nepíšme:-(
Pištík, chcela som sa Ťa spýtať na mrkvové šťavy- predávajú ich v LÍDLI. Myslíš, že sa z nich dá pribrať? Vždy si ich chcem kúpiť, lenže potom pozrem na kJ a rozmyslím si to..
Mishka, som opat tu. Uz sa to pari, no a zatial sa mozeme kus porozpravat. Chcel som si to zariadit inak, ale ani mne vzdy nevychadza, co chcem.
Na stastie su tu - kompromisy. Len ich musim drzat pod kontrolou, aby sa mi nevymkli z ruk.
No ale zahovoril som sa a ja som sa ta chcel aj opytat na niektore veci. Hadam na zaciatok, ako sa dari so skuskami. Ozaj, co studujes?
oki pištík..
Ahoj, Mishka, som :) Len sa mi trosku veci posunuli. Bezim hladne krky nachovat (urobim im zemiaky a brokolicu na pare), za 10-15 minut som tu :)
Ahoj pištík, si tu?
dakujem vsetkym co mi odpisali.aj mishy.za vodou ano ja som bola v nemocnici aj stale chodim na kontroly do bratislavy ale s prepacenim prd mi to pomohlo..mozno vtedy na dva roky,ale zase sa to vracia.vcera som vracala lebo som sa napila vody.ja mam velky strach pit.lebo vzdy ked sa nmapijem a potom sa odvazim tak mam viac.a do vecera sa mi to nestravi.a ja sa vazim kazdy vecer aj rano,aj naobed a mam pocit ze priberam.ved ja uz vobec nie som chuda.to je hrozne.vaernu stravu jem velmi malo lebo co sa tyka mnozstva je jej velmi vela..radsej si dam nieco ako sladkost alebo tak...lebo napriklad cukrik,horalka,chlieb vazi menej ako varene jedlo.a ked sa odvazim po jdele tak mam pocit ze som menej pribrala.neviem ci chapete ako to myslim???dakujem ze mi odpisujete..a za vodou aj ja som vdacna ze som bola na lieceni ale nepomohlo to stopercentne.velmi zavidim ludom ked su chudsi ako ja...a ppotom mam len zlu naladu z tychto veci.