Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II

Príspevok v téme: Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
pišta

Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

sofi....

neviem ci som bulimicka alebo mi to hrozi... sem tam ked sa prejem idem do vratit... a obcas jem s tym ze aj tak to vyvratim... ale som si ista ze viem co robim... moze ma to raz ovladnut?

Alternativa

Aka skoda, ze nepokracujete. No nic to, vsetko krocik za krockom. Verim, ze sa to pohne dopredu, vsak Mishka?

misha

Pištík, mätový čaj nemáme, len samé ovocné a čierny:-( Zajtra si chcem dať dník bez jedla, ale skusím aspoň šťavy- čajík, a skusím teda aj tú mrkvovú šťavu..Ok, zajtra. Pá, a potom dobrú nocku.

pišta

Mishka, matovy caj. Na zaludok aj spanie.
A ku tej mrkvovej stave : precitaj si, som o nej napisal v tejto teme. Pomalicky ju skus...Je pre teba ako stvorena :)
Zajtra o takomto case, pol desiatej, hm? :)

misha

Ja myslím, že mohlo..len teraz mám takú chuť zasa nejesť:-( Schudnúť:-(
Pištík, idem off, není mi nejako dobre. Ledva tu píšem, bolí ma žalúdok, som nejaká unavená, bez nálady..idem pozerať telku. Pá, snáď zajtra popíšeme..

pišta

To ti je zotrvacnost. Taka normalna vec.
Z fyziky : Teleso ostava v rovnomernom priamociarom alebo kruhovom pohybe, kym nie je vonkajsou silou tento stav zmenit.
Funguje je to aj v socialnom svete.
Zotrvacnost.
Treba dodat silu. Staci malu.
Maly konkretny ciel.
Napr. ak si doteraz jedla napr. X-krat. tak od zajtra si das x+1. A aby sa to tvoje podvedomie neurazilo, tak zacnes niecim nenapadnym - jablckom, bananom. Ale pravideln. X+1. Co povies. mohlo by to takto ist? :)