Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
misi..aj ja som pribrala a ovela viac ako ty,aj vazim ovela viac ako ty,je to ten jojo efekt,tym ze telo nexame hladovat,potom zas zereme jak dive svine..telo je v soku..a tak si vsetko uklada,robi si zasoby na pripadnu dalsiu hladovku...TO je ta Dan za to:(((
okey zapisala som si tvoj mail,ozvem sa ti dobre?neskorsie,teraz to nejde. zatial sa majte, miska vsetko bude ok! neboj.zatial papa a nemaj vycitky,ak si to prehnala,tak si zacvic,al uz iba pi oki? papa
avinka, ja to už nechcem prežiť:-(((( Tiež sa nemôžem na seba ani pozrieť, nechodím ani von, pribrala som, cítim to:-( Neviem, čo sa stalo, prečo sa to tak otočilo:-( Chcem smrtiacu injekciu:-(
mishi..ako si to s jedlom prehnala?co sa stalo?ani ja sa niekedy neviem s jedlom ovladat..:(( ale to nevadi,bude ok. ja sa na seba teraz nemozem ani pozerat a radsej sa nebudem par dni ani vazit..:( bude v poho neboj,dako to prezijeme..
anka,tak nic,aj tak diky,pockam si na dalsie prispevky.;)
mishi?
avinka, daj mi prosím na seba mail, prosím:-((((((((
mishi
coze? co sa stalo? ved mas dobru postavu nie? ja som dnes nic nejedla,aj ja musim schudnut:(
avinka,ja nesladim takze neviem poradit:-(
ahojte,
chcela by som sa opytat,ako sladite,cim? co je najlepsie, najzdravsie? aky cukor, med? ja pouziam sladidla neenergeticke,aj ked to neni prave najzdravsie,viem. nechcem sladit bielym cukrom,to uz radsej med.Ale aky cukor je dobry?Kde to dostat?Napr..hnedy cukor..atd
dakujem:)
sofi,ja sice nemam bulimiu,ale anorexiu,ale ked to prezeniem,tak to musim vycvicit,skor ani von nemozem ist...a ako dlho mas s tym problem?