Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II

Príspevok v téme: Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
pišta

Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

misha

avinka, ja to plné zuby už mám, a preto s tým chcem prestať, nikam to nevedie. Kilo hore, dolu, hore, dolu, na čo to je? Len nás to ničí! A čo tou hladovkou dosiahneš? Nič! Tiež som si povedala po obede, že zajtra nebudem nič jesť, že si kúpim mrkvovú šťavu, ale už som vytriezvela! K čomu to je? Len to vedie k tomu, že na druhý deň sa preješ, a keď nie na druhý, tak na tretí...A vieš čo? Konečne mám zo seba lepší pocit, a konečne sa môžem pochváliť psychologičke, že jem, že neužívam preháňadlá..V útorok mám terapiu, tak sa strašne teším..

misha

avinka, a tiež mám trochu ešte v hlave, že musím schudnúť, ale vždy vyhraje to "dobré ja", že chcem byť predsa už zdravá a šťastná, bez PPP! A tiež som pred pár dňami prijala svoje telo, to, že je také ženskejšie. Mám tučnejší zadok, stehná, zväčšili sa mi prsia, ale možno to je preto, že čakám menzes, neviem... BMI ukazuje stále podváhu, aj keď budem mať 53kg...Myšlienky prestať jesť sú každý deň, ale dúfam, že to bude ustupovať..

avinka

ja ta nechcem odradzat od dobrej cesty,ale ja asi musim ist na hladovku,aspon zajtra urcite,dnes som tolko toho pojedla ,ze do vecera by som uz nemusela nic,a dufam ze ani nebudem.je to hrozne..ja som uz z toho jedla na nervy,nezvladam to..vsetko sa len opakuje,ziadne pokroky..ty uz toho nemas plne zuby, ved cely nas zivot sa toci len okolo jedla..

misha

Alti, a zatiaľ krúžky nemám. Chcela som sa prihlásiť na nejaký závodný aerobic, ale nič na okolí nie je. A ten kurz na cudzie jazyky- jedna dvojhodinovka stojí 900Sk. Tak na to fakt nemám peniaze..Možno skusím len nejaké doučovanie, neviem.

misha

avinka, tiež neviem poriadne zvracať..A či priberám? Nevážim sa, lebo mám z toho strach, a so psychologičkou sme sa dohodli, že sa vážiť ani nebudem- aspoň zatiaľ, lebo vždy ma to vráti späť:-( A či to zvládam? Myslím, že nikdy sa mi takto nedarilo-aspoň trochu, ale vieš prečo? Nikdy som sa o vyliečenie ani nesnažila, len som klamala samu seba a ostatných, ako sa chcem vyliečiť, nebola to pravda! Teraz to pravda je!.. Pri každom jedle- alebo po jedle dosť plačem, ale potom to predýcham a idem ďalej. Trvá to tak hodinu, hodinu a pol, ale polaví to.

avinka

ahoj misi,ja som sa dnes fasa prezrala :(( uplne ma boli brucho a je mi zo seba dost zle,chcela som sa pokusit to dat von,ale ja to neviem,nejde to a tak tu sedim a boli ma brucho a je mi zo seba spatne:( ty sa ako mas ?pribrala si odkedy "jedavas?ako to prezivas,ide to?zvladas to.. boze to jedlo je neskutocne..alebo to my?:/

misha

Ajoj Alti. Takže na obed som si dala tie fran. zemiaky!!! Mamka mi naložila, zjedla som to všetko. Myslím, že mi dala normálnu porciu. Boli výborné, a ja ich mám strašne rada. Zrazu prišli silné výčitky, plač, zima, bola som nervózna...Ale lahla som na posteľ, vyplakala sa, dala som na seba paplón, a po hodinke a pol bolo lepšie. Lenže o 15:30 som si dala večeru- chcela som dodržať aspoň 4x denne jedlo. Lenže mi to nevyšlo a išla som to vyzvracať. Ale aj tak si myslím, že robím aspoň trochu pokroky...Len tie výčitky sú stále silné a bolavé...Ale pôjde to!!!

larasofia

ahoj vall, vies ak sa necitis dobre tak ako si, je dobre nieco s tym robit, ale urcite nie nezdravym sposobom. radsej sa zacni nejako hybat, venuj sa tancu alebo posilke a papaj zdravo a pravidelne. ved urcite sama vies ake si mala problemy ked si bola chorucka a nechces sa predsa vratit tam kde si bola nie?