Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
Už hladová nie som, ale plná...:-( Nechcem pribrať:-( Miska zeleniny a rožok o 21:30!:-(.. A k tomu teplý obed:-(
telo je hladne,lebo si bola na prechadzke a tam si nieco spalila,tak telo potrebuje dobit baterky..to je cele.
A furt som hladná, ešte som zjedla rohlík:-((((( Prečo som taká hladová?:-( Veď som mala aj normálny teplý obed! Prečo mi to to telo dnes robí?:-( Vydržala by som to nejesť, ale celú noc by som zasa nespala..A zasa mám v hlave myšlienku zajtra nič nejesť..
igriska, veľmi Ti ďakujem. Ja sa bojím, že priberem:-( Tak som si dala misku mrazenej zeleniny- hrášok, kukurica. Mám výčitky, zasa mi strašne buší srdce..Pekný večer.
mishka daj si aspon banan, alebo jablcko, alebo zchrumaj mrkvicku, ja som ju pred chvilkou rozdavala nasim :),
neboj to zvladnes, ak ta to potesi ani ja sa necitim teraz vecer dobre a som nervozna :), ale co uz svet sa nezborti
Ajojte. Bola som na prechádzke, teraz som prišla, je mi psychicky zle..Vyhladla som, zasa tá nervozita..Viem, že keby som si niečo dala na jedenie, že by to trošku pomohlo, ale ja som dnes už veľa jedla:-( Čo mám robiť? Chce sa mi zas plakať...
vikina..to nie je riesenie..naozaj..
nemam ale ona ma urcite skusenosti.Nech mi pomoze nejest
ja mam tak plne brucho ze by som to asi nezvladla.a naco novu vahu,radsej si kup dake pekne tricko abo tak:)abo nieco co ta potesi..al.si kup skrecka,vies aka je to sranda:D
avinka, nemáš chuť sa ísť von poprechádzať? Možno Ti to pomôže urobiť trochu poriadok v hlave..