Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
Alti, pištík, keď tu budete, môžete mi prosím napísať vás názor na to, či by bolo na škodu, ak by som si kúpila digitálnu váhu? Alebo to radšej nemám robiť? Ani poriadne neviem, prečo po nej tak strašne túžim..
Avinka, to je ok...
misaaaaaaaaaa,nepocuuvaj ma,ja sa len potrebujem z toho vyrozpravat.. pochop:) ty sa drz svojho odhodlania, ja sa uz musim spamatat tiez.
prepac ,mam zly den ,prejedla som sa..a tak.. asi to ventilujem.. nehnevaj sa,robis dobre a mala by som ta nasledovat,snad to bude coskoro.. je opravda ,nechcem to 100percentne,preto to nejde.. snad to niekedy pojde.
robis dobre a vobec ma nepocuvaj,si na dobrej ceste,je to spravne,mas moj obdiv:) neviem ci by som ja dokazala,co ty.. zatial papa
avinka, teraz chcem tiež schudnúť:(
avinka, tiež som veľa nezvraciavala!!! A áno, aj to je PPP! Je to niečo medzi anorexiou a bulímiou. A či sa naučíme jesť- to záleží len na nás...Ale ty to zatiaľ nechceš..Prepáč, ale idem off, nerobí mi to moc dobre, keď píšeme o chudnutí, prepáč:-(...Potom mám chuť nejesť:-(...Idem sa von prejsť...Trochu vyvetrať hlavu...Pekný dník, drž sa! a zajtra nehladuj, urobíš veľkú chybu...ale aj tak viem, že si urobíš po svojom...
mas uplnu pravdu,pred par dnami si pisala este uplne inak,mas pravdu
a viem ze ked nebudem jest ze to nikam nevedie..ale aspon trochu schudnem ale je to kolotoc..kruh,slepa ulicka
no nie to som neskusala. vlastne som este ani neprijala,zeby som trpela nejakou ppp.lebo ja nechodim vracat,len neviem normalne jest.iba nejem,zerem,nejem,zerem..kolotoc. aj to je uz asi ppp?anorexiu som asi mala,ale to teraz uz nehrozi.. neviem ci mam rozoberat minulost..ale radsej nebudem.ale myslis ze budeme vediet,alebo ze sa naucime normalne jest?
A vlastne som to pribrala len vďaka prejedaniu!
Telo si prestane robiť zásoby!
Aj ty máš ešte podváhu, tak o čo Ti ide?:-( A koľko som ochotná pribrať? Už som pribrala, a myslím, že ak budem pravidelne a normálne jesť, tak priberať už nebudem.