Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
prispevky su z 9.4
avinka tu o tom pista pisal na str.9
www.zdravie.sk
ahoj Pista?:-) prosim ta,mohol ba si mi nieco konkretnejsie napisat o "kvalitnych tukoch"? dakujeem
Alti, je to výborné, ak to pomáha organizmu- nielen pre poruchy v stravovaní, ale tak celkovo..ja viem, čo si tým myslela..
Asi uz vsetci spinkate a ja pri PC skoro tiez o:). Klikla som si rychlo temu a zvazovala som, ci reagovat alebo nie... Kedze moj sposob komunikacie je povedat svoj nazor a sucasne pocuvat nazor inych, idem sa trochu asi sama so sebou porozpravat...
Rokmi som pochopila, ake je casovo narocne ziskavat informacie, vedomosti z ktorejkolvek oblasti. A naraz som zistila, ze Pista, Igris a dalsi mi zasady, informacie o zdravej vyzive, strave ponukaju. Zacala som si klikat na tomto webe taketo temy a v zaciatkoch som reagovala asi takto : ja sa nechavam aj v strave viest pocitmi, mojim telom, neuznavam nejaky "system". A dnes? Vdaka uprave v strave sme v rodine zlikvidovali niekolkomesacnu bolest bedroveho klbu. Aj to je choroba ako mnohe ine. Navonok vobec nesuvisi s jedlom. To neznamena, ze na hodinkach sledujem cas, napr. od zjedenia nektarinky o:). Stale pocuvam svoje telo, riadim sa pocitmi. Ale mnohe rady isli do kuchynskej praxe akosi prirodzene. Ved clovek ich ma "v krvi" od prirody, len sme ich nejako neprirodzene potlacili.
Myslim, ze kto chce, ten ma pochopil. Chcela som povedat, ze som vdacna Pistovi a ostatnym za taketo rady. Je len skoda, ze sa postupne stracaju pre dalsich citatelov v tom mnozstve prispevkov.
igriska, ja to skusím určite...!! Dobrú noc vám..
ja som len chcela o tom ovoci napisat, lebo sa mi to pacilo, dobru noc :)
Ok, Mishka, aj Vrr. Akceptujem :)
Igriska, to co si pisala, je velmi zaujimave...ale rano som vstaval tak skoro, ze je uz teraz pre mna neskoro.
Porozpravajte sa este :)
Dobru noc :))
aaaa uz sme doma :),dalsia, kocky dnes nikoho nepresviedcam :),