Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II

Príspevok v téme: Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
pišta

Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

igris

ale preto som sem neprisla :), docitala som sa ako zabranit naduvaniu z cerstveho ovocia , samozrejme za predpokladu , ze ho jeme na lacno. Spolu s ovocim zjeme hlavkovy salat , alebo celerovu vnat /ta prva varianta sa mi paci viac :)/. Pisu ze su to vysoko zasadite zeleniny, ktore neutralizuju kyseliny vznikajuce v zaludku a zabranuju nadymaniu. Za pokus by to stalo :)

igris

Pista , ak sa usmievas na mna tak som rada, lebo som mala pocit ze sa na mna hnevas / mam obdobie vztahovacnosti :)/

pišta

Vrr, tak tvoj zmysel pre humor ci ironiu, tak to ma vie vzdy oslovit :)
"Tie moje pravidla" nie su az tak moje. Vlastne vobec nie moje.
Napisal ich Stvoritel ci Priroda v podobe zakladnych fyziologickych pochodov v nasich telach na cele s metabolizmom.
Ale kazdy sa moze mylit...?

igris

vrr :), myslim ze to Pista vacsinou robi prirodzene a keby aj nas naucili sa inak stravovat tak to by sa nam zdalo prirodzene ;)
druha vec, netvrdim ze som stara, ale ked som bola mladsiA :), mohla som zjest aj klince a nic mi nebolo, teraz to tak nie je a chcem tie neprijemne veci odstranit a VERIM tomu ze strava moze ovplyvnovat veeeelmi vela, samozrejme aj psychika a ....

vrr

lenze zbytocne prilis prisno sledujes co jes a ako jes a kedy jes aby to bolo podla tych tvojich pravidiel. Nikto nema psravny recept na zdravie a na jedlo. urcite su jedla ktore su zdravsieako ine, ale vsetko z mierou. Dlhy vek je co? 90? nemas to uzjedno ci je to 90 abo 70?ajtaktamoze zajtra kamion zrazit. no hlavne si davaj pozor aby si nahodou nemal v sebe prilis vela vody po tej nektarinke. jasnacka:)