Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II

Príspevok v téme: Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
pišta

Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

avinka

ano,niektori maju taku postavu,sumernu,peknu.. ja mam asi 176 al.177 neviem presne. niektori maju stastie ze su chudi prirodzene,mozu jest co chcu a nepriberu a my ostatni musime drzat diety:) a kolko si ochotna pribrat? vidis ja vazim 57 astale nic..ale moze to byt tou nepravidelnostou v jedeni..

misha

avinka, ešte nie:-)...ale dík:-)..si zlatá..a ja to isté prajem Tebe!!! Už si si niekedy napísala na papier pozitíva a negatíva PPP? Nechceš to skúsiť?

avinka

prajem ti k meninam,nech z toho vykrocis uplne:) pises spravne. a ty nemas nahodou teraz niekedy aj narodeniny?;) minule si nieco spominala:) tak dodatocne ti prajem vela zdravicka,stastia,viac usmevu a vyhru nad tym vsetkym!

misha

Avinka, ku odborníkovi sa nechystáš? Mne sice moja psychologička moc v papaní nepomohla, ale až teraz cítim, že nám to pôjde!! Lebo ja sa CHCEM uzdraviť. Keď som nechcela, ona sa mohla aj na hlavu postaviť..musíš chcieť ty, ináč liečba nemá zmyseľ..

misha

avinka, a koľko meriaš? Vieš čo? Včera som sa stretla s kamarátkou! Má 175cm a 68kg! Neverila som vlastným ušiam, keď mi to povedala! Má krásnu postavu, štíhlu!!!!! Nerobím si srandu!

avinka

mishi ale vies si predstavit ake to je ked som mala 50..mala som dokonca aj 47!a to som dost vysoka a teraz vazim asi 57(bojim sa vazit)ale chcela by som asi tych 53..ty si super,ale ze je to tak tazke,ja svoje telo nedokazem taketo prijat.alebo len velmi tazko. aj mne to hned islo do zadku ,bokov apod partii..
ale co robis je spravne..ved asi neni dobre ze nemame kramy atd. ale ja viem ze mas pravdu a obdivujem ta,pises spravne,lenze je to tazke..

misha

avinka, v piatok budem mať meniny. V Čechách majú digitálnu váhu len za 250Kč!!! Prosila som dnes mamku, aby mi ju kúpila. Ale vlastne načo? Aby som videla aj tie deká? Kašlať na váhu. Do oblečenia sa v pohodičke zmestím, hoci som niečo pribrala, tak čo. A či sa neprejedám? Hmm..včera som moc nejedla, ale dnes to bol podľa mňa normálny jedálníček..až na tú večeru. Dostala som chuť sa prejesť, neviem prečo, nemala som hlad!..Zjedla som viac, než som mala v pláne, ale neprejedla som sa..A už som Ti napísala, prečo sa prejedáš! U mňa je to rovnaké. Buď hladujem, alebo jem veľa. Ale teraz to začínam mať pod kontrolou. A či to zvládnem? Myslím si, že mám vykročené..

avinka

prepac mishi,mam trochu nervy a hnevam sa na seba.. je to super,ze sa pokusas,ved takto to dalej nemoze ist.aj ja sa bojim vazit,najradsej by som tu vahu vyhodila von oknom.a ked jes ,neprejedas sa? ja mam s tym totiz problem.dokazem nejest,al.par dni dokazem jest normalne,potom nastane zlom a zas sa prezerem ako napr .dnes..
ach boze.. je to tazke ..a myslis ze to dokazes?ze to pojde? to je dobre ze CHCES.lebo to je asi to hlavne,a prvy krok k vsetkemu..