Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
Misha,
nedaj sa. :) Zvladnes to. Avinka, Vikina... vy len sledujte ako to Misha zvladne... a nechcite stale po nej rady ako chudnut.
Tvoj jedalnicek som si pozrela uz priebezne a preto som Ti napisala, ze telo dostalo fajn vyzivu a asi si posepkalo "konecne, hadam to uz tak zostane". Tak mu urob radost :o). To zvracanie neprejde zo dna na den, ale sa tes, kolko hodin si bola v pohode. Aj teraz niet dovod nad nicim spekulovat. Zeleninka je OK aj neskor vecer, preco nie? A vies kedy citime hlad? Ked nam vsetko stravilo, comu si pomohla tou prechadzkou. Dnes to bolo vyborne a bude aj zajtra :o), vsak?
Alti, všetko, čo si vypísala...platí:-( Máš pravdu...Nemôžem to vzdať len preto, že zasa trochu priberem. Ale už som naozaj pribrala, už viac nechcem..strašne to bolí..Som rada, že tu si, že sa s Tebou môžem porozprávať. Nemám tu pri sebe nikoho, s kým by to išlo trošku ulahčiť- to trápenie sa výčitkami.
Tak toto co je, Mishka? Budem tvrdsia, asi taku ma z tem o PPP poznas. Ty vidis, ze si v tvari pribrala...sice je to blbost, ale...nevidis, ten zniceny zaludok, rozbity imunitny a endokrinny system, znicene nervy, narusenu funkcnost criev, zlu kvalitu vlasov, nechtov, zubov, oci bez lesku, usmev bez radosti /lebo usmev dievcata s PPP je taky "na silu"/, nevnimas nedostatok kamaratov /aj takyto problem prinasa PPP/...Tak co povies, je ta tvaricka fakt taka hrooozna oproti tomu, co som tu vypisala? A naslo by sa aj viac tazkosti, ktore ak nemas teraz, urcite nastupia. Lebo PPP je nicitelka. A Ty ju znicis, nie ona Teba. Takze klud, moja, ides na to dobre, len ziadne nervy.
Alti, a tú digit. váhu si teda nekúpim..
Alti, neviem, či som sa prejedla, alebo to bol normálny jedálníček- ako jedia zdraví ľudia. Hanbím sa zaňho, ale potrebujem názor iného človeka, než svoj:-( Stále zhlboka dýcham...Trápi ma to dnešné jedenie. Mala som:
7h- biely activia jogurt
10h- nektarinka
12h- normálna porcia fran. zemiakov
15h- 50g keks- zvracanie :-(
21h- miska hrášku, kukurice, rohlík...
Ahoj Mishka,
precitala som si Vas rozhovor s Avinkou. Chces pocut moj nazor? Bola si fakt dobra, Tvoje reakcie boli rozumne, bojovne. Dnes si dostala dobru vyzivu, vyborne. Ved my vsetci, ked sme hladni, tak si nieco dobneme. A zelenina je OK, posli vycitky do kelu, lebo tu nie su na mieste. Nerozmyslaj stale o jedle, hladaj si iny program, napln dna aj myslienok. A vybodni sa na digitalnu vahu, naco by Ti bola? To Ti Avinka dobre poradila, radsej si kup nieco pre radost. Ta nervozita, napatie bude trvat dlhsie, ale bude sa to lepsit. Tak Ti poviem: Tvoje telo Ti bude vdacne za kazdu hodinu, den, ked svoje "zlyhanie" budes oddalovat. A pomaly tu pohodu, ktoru si mala dnes mozno par hodin, zacnes pocitat na dni, tyzdne, mesiace...nevzdavaj to, ani dnes vecer.
Ja už snáď nikdy nevyjdem ani na ulicu. Je vidieť aj v tvári, že som pribrala..
avinka, ja chodievam spávať okolo 02h. Vidíš, zasa tu plačem, snažím sa zhlboka dýchať ako vždy radí Alti., na minutu sa to zastaví, potom zasa mi začnú tiecť slzy...Vieš čo? Tiež mám chuť si dať zajtra očistný deň:-( Mala si dnes aj nejakú sladkosť?
ved kym pojdes spat,by ti malo vytravit.. z toho nepriberies
a keby si vedela co ja som vstko pojedla,aach.ved nejdes spat nie? takze o take 2 hodky to bude v poho..:-)