Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II

Príspevok v téme: Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
pišta

Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

misha

avinka, teraz sice kamarátov už nemám- len cez net, sama som sa začala izolovať, ale brali to úplne normálne, aj na strednej spolužiaci.

avinka

a ako si sa dostala do nemocnice? lebo urcite asi nie dobrovolne,ci ano?al.ako na to prisli ostatni? ja sa asi velmi zaoberam tym,co si o mne ostatni myslia..

misha

avinka, cez august- september 2005 som pribrala 17kg- kvôli Zyprexe..a tým sa začala anorexia- anorektické obdobie..Mesiac som jedla denne 1 cukríky tic- tac. Ináč to bola vždy skôr bulímia, hoci som cvičila xkrát denne atď..

avinka

a vedia to asi aj tvoji kamarati..oni to ako beru,vies lebo niektori to "neprehltnu".. ludia to nepochopia,beru ta ako keby si bola daka divna chapes..

misha

avinka, mala som 12r, chcela som len trošku schudnúť, tak 3kg...lenže sa to nejak zvrtlo, ale nikdy som neprestala doslova jesť- váha stále kolísala- 3kg hore, dole..To nejedenie trvá rok, celá choroba 8r. A ako som to mala utajiť, keď som išla do nemocnice? Musí sa to predsa vybaviť aj v škole, doma o tom musia tiež vedieť...

avinka

hmm..a mozem sa opytat preco si stym vlastne zacala, preco si prestala jest?treba hladat pricinu v tom?ja by som stym nevedela ist von.hanbila by som sa za to.ale je to dobre ze si uprimna

misha

Alti, dobre..Tak sme dohodnuté...Ak sa z toho nevyspím, tak budem papať zajtra ovocie a zeleninu, a ak sa vyspím, pokračujem v jedálníčku..
Asi by mi prospela teraz trošku prechádzka, aspoň na hodinku..
Avinka,
mám 2 starších bráchov, 22a 25, ten starší robí v Brne na psychiatrii. A o mojom probléme vedia všetci, bola som aj v nemocnici- "chcela" som sa vyliečiť ako ty teraz..
Alti, tak páááá, dobrú nocku a ďakujem:-)

avinka

andrej :D dakujeme:)
mishka ,ty nemas surodencov? o tomto mojom stravovani nevie nikto iba moja sestra,ale v poslednom case mi dava dost najavo,ze jej je to uz jedno,ze je to moj zivot. a ja mam v poslednom case dost depky.nemam chut na nic,keby nebolo toto forum..tu sme aspon take"spriaznene duse"chapes:)