Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II

Príspevok v téme: Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
pišta

Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

alti

Jasne, ze robi co moze, ved vie, ze jej odzvonilo. Takze ked zase zautoci, tak Ty Mishka zaberies a zase ju posles do kelu. Vsetci tu Ti budu vsemozne v tom pomahat. Ale ten smrtiaci uder pre PPP urobis Ty. Pa

misha

Alti, už som si myslela, že sa vraciam späť, ale asi to bola 2-dňová kríza...Tá sviňa PPP sa ma chytila okolo krku a nechcela ma pustiť:-(..Snáď sa už nevráti...A stále tie jej keci, ako mi chce pomôcť, aby som sa páčila, aby som nebola tučná, ako je moja najlepšia "kamarátka",...klamárka jedna! O takú kamarátku nestojím!

misha

Ajojte...Len vám chcem povedať, že sa mi konečne psychicky ulavilo, ani neviem, akým zázrakom. Opadlo zo mňa to napätie, úzkosť, strach, depresia, nervozita atď.
Alti, už som bola asi 10x na wc, ale lepšie teraz, než behať v noci. Pred 10min. mi volala ešte psychol., tak sme sa chvíľku ešte porozprávali, a mám si uvariť čierny čajík, tak ho nechávam ešte vyluhovať a vypijem..Naozaj sa už cítim oveľa lepšie, "oprašujem kolená" a idem ďalej!!! A ráno si idem kúpiť activiu:-)..Alti, ja som užívala pred rokom AD a pribrala som do 2mes. cez 15kg!!!! (august- september), preto ich už nikdy nechcem. A chcem to zvládnuž bez tbl...A neboj, to Tvoje dýchanie praktikujem aj niekoľkokrát za deň:-)
Avinka, ďakujem.

xyz

nemohol by si prejst do tej druhej diskusie tiez sa to vola anorexia, bulimia boj vyhras..ale je tam viac prispevkov..tusim nieco cez 3000..ak tam zbadas nick beznadej tak to som ja..pod tam..pls...:(