Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
mishi..ano, moja dcera pribrala take 3-4 kg.A vies co, vyzera ovela,ovela krajsie.Jasne, ze sa stale kontroluje v zrkadle,stale si obzera to svoje brusko,ma dni,kedy sa vidi "strasne"tlsta,skareda,nenavidi sa a pod.A potom pridu dni,kedy je so sebou velmi spokojna a je happy,ze takto napreduje.Poviem ti, ze ked zacala normalne papkat, pribrala.Logicky.Konecne telicko dostalo to,co potrebovalo.Ale nemame pocit,ze by to priberanie pokracovalo nejako zavratne dalej.Uz asi tri tyzdne sa drzi na vahe...A to papka pravidelne,no hlavne sa zacala hybat...A najdolezitejsie je to, ze sama prisla na to, ze musi mat stale nejake aktivity.Studium,tanec,zabava,priatelia.Vazne Mishi, nuda je svina a dava ti obrovsky priestor na krmenie svinskych myslienok...
avinka, radšej to nerozoberajme- tú smrť..Zle som to tu napísala...Ja sa nechcem zabiť, nechcem zomrieť...Len niečo ma "ťahá"..neviem nájsť ten správny výraz a preto to nechajme radšej tak, aby si to niekto zle nevysvetlil..
ahojky misa a ako bolo? ja tiez moc nemam rada take rodinne oslavy.ja mam tiez myslienky na smrt ,ale nedokazala by som to..a ty tiez na to kasli.zivot neni len med lizat a taky aky ho mame,sme si ho urobili sami.a jedine sami sa z toho mozeme tiez dostat.tak sa dajme konecne dokopy,otvorme oci,a ukazme sa svetu.
ja tu mam tiez co pisat,tiez mam dost svojich problemov ,za ktore si mozem sama,lebo som blba,nepoucitelna a proste neviem sa postavit a ist dalej .konecne sa vykopaat z tej velkej diery von a zit!ale uz sa xystam,musim to urobit,pre svoje dobro,ako si usteles,tak budes spat.a musime sa konecne vyhrabat z tej spiny.
misha,nebehaj stale dokola,skus z toho bludneho kruhu vyjst.ved si vazis samu seba..tak pome. a misha ja aj ked ta nepoznam,napriek vsetkemu co pises,ta mam vlastne rada,tak nepis take veci,lebo tym ublizujes aj nam a nam na tebe aj zalezi vies? tak pome uz konecne zit
prajem sebe aj vam vela psyxickej energie
Eli, priberá Tvoja dcérka teraz, keď je je na tom malilinko lepšie, alebo sa jej váha drží?
..mishi, ziadne "ak nie..."jasne? Pravdaze prejdu.Posli ich prec.Nekrm ich zbytocne.Nedavaj im sancu na prezitie a nedovol,aby ta ovladli.Naopak,ty bud ta silnejsia...
A na to, co bolo nemysli.S tym,co sa uz udialo v tvojom zivote,nespravis uz nic, nezmenis to, ale to, co bude, je len a len v tvojich rukach.Tak sa s tym popasuj..lebo TY na to mas.........
Elinko, veľmi pekne Ti ďakujem..Lenže vieš, toto sú iné myšlienky, ja ich potlačiť neviem:-( Dúfam ale, že prejdú, ak nie...
A tá oslava- všetci jedli koláče, zákusky, tortu, objednali si teplé jedlá a ja som za celú tú dobu vypila 2deci minerálky..A stále sa ma vypytovali, či nechcem zmrzlinový pohár atď. Potom sa mi už tlačili slzy do očí:-(...Ale nič, to nie je dôležité..Pekne sa vyspinkaj...
mishenka, potlac tie hnusne myslienky,vyzen ich zo svojho podvedomia a mysli na pekne veci.Zavri ocka a snivaj.Snivaj o vsetkom moznom...o tom, co ta naplna radostou.Prezi si vsetky svoje predstavy o buducnosti v peknom sne a ver tomu, ze sa raz tento sen premeni na skutocnost.Na krasnu skutocnost, ktorej strojcom si budes TY sama...Moc,moc ti drzim palecky a nepochybujem o tom, ze to dokazes.Veris tomu aj ty, ze Misi??
A tie pohlady,co si spominala.,,Verim tomu, ze vobec neboli take, ako si ty myslis.Mozno iba vidis veci inak,ako su.Cely cas si hovorila, ze budu na teba urcite vsetci "zizat", az si tomu sama uverila..V skutocnosti to tak istotne nebolo..Urcite to boli pohlady stastia a radosti ludi, ktori ta videli po dlhsom case.Tomuto ver,zlato...Moc ti drzim palceky..papa a pekne snicky
Ajojte..
Takže na oslave som bola, nejedla som nič, to bolo jasné, tie pohľady boli zničujúce, ale prežila som...
Len vám chcem niečo povedať, je to veľmi dôležité. Už 3 deň mám samovražedné myšlienky, neviem prečo, či je to kvôli tomu jedlu, neviem. Chcem odísť z tohto sveta- viem, že som to povedala veľakrát, ale teraz je to už iné, také naozajstné:-(...A dnes som sa vážila, zasa mám o 3/4 kila viac, tak ma to rozosmutnelo...Hlavne neviem, čo s tými myšlienkami na smrť, bojím sa ich:-( A nechcem už jesť, chcem zomrieť na chudosť, neviem, čo sa deje:-(
mishenka :)))))
ahoj..len vam chcem vsetkym povedat,ze vas obdivujem,ze uspesne bojujete s ppp a zelam nadalej vela stastia a odvahy...:-)