Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II

Príspevok v téme: Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
pišta

Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

Alternativa

Aj ja som tu. Mozem nejako pomoct, poradit, poklabosit?
Mishka,
vsetky hlupe, zle myslienky musis poslat do kelu. Mozno Ti pomoze, ze Ta mame radi, zalezi nam na Tebe, verime Ti a drzime palce. A kto? Pista, Damaxy, Ela, Gabina, Zuju, Kiky, Z-uzka, Avinka a dalsie dievcata, Mirco, Andrej a vsetci admini z fora a pravdaze aj ja. Dychaj, dychaj zhlboka, ak treba :o)

kiky

misha: prajem všetko najlepšie...hlavne to zdravie:) Aj ja sa dnes mám nanič...hanbím sa za svoje dnešné chovanie. Som rada že už je večer, lebo zajtra môžem začať odznova...mimochodom aj ty:)

Alternativa

Nikoho si nesklamala, klud. Ludia, s ktorymi komunikujes, poznaju tu svinuchu PPP a jej prejavy. Dufam ale, ze Ty sklames tu svinuchu a tuto krizu prekonas :o).
Srdiecko: pokoj, je to normalny stav, mas velmi rozhadzanu psychiku a srdce to hned pociti. To sa spravi. Nezabudaj na to "moje" hlboke dychanie.
Spanok: ak sa Ti chce spat, tak si lahni a spinkaj. Spanok nervy potrebuju a takto si ho priam prosia. Tym viac, ze v noci tie prehanadla Ti daju asi zabrat. V rozhodnuti, ci si pospis, nezaoberaj sa matkou. Moze Ti to byt fuk, ze na cosi pride. A vlastne na co by tak asi prisla? Ze mas PPP? Prestan s pretvarkou, ze Ti je OK. Lebo Ti nie je.
Antidepresiva: vela rokov som spolupracovala s psychiatr. klinikou prave na analyzach antidepresiv. Dnes je 3. generacia, ktora je ucinna vo velmi malych koncentraciach a prakticky bez vedlajsich ucinkov. Z liekov nemaj strach, su len docasne. Ked sa stabilizujes, vysadia Ti ich. Ale take krizy, ako mas od vcera, by si prekonala ovela jednoduchsie.
Pouvazuj a nezabudni PREHLBENE DYCHANIE :o)

misha

Alti, ja ku psychiatrovi nechcem už nikdy chodiť, nechcem tie ich lieky:-(..a neviem, čo mám s tým srdcom, dnes príšerne buší....Chcela by som ísť zasa spať, ale bojím sa, že mamka niečo zistí, musím vydržať aspoň do 22h:-( A celú noc presedím na wc, budem sa jej musieť s tými preháňadlami potom priznať...Volala som psychologičke, mám sa vyspať a začať odznova, mám sa držať atď. Nechcela som ju sklamať, určite som ju sklamala:-(
Eli, ďakujem, aj Tebe mirco..

Alternativa

Ahoj Mishka,
moja odpoved na Tvoju otazku "Co mam robit?" je rovnaka, ako Pistova. Vies, moja, pomoc psychologicky potrebujes, ale len psychologicka nestaci, ved to citis sama. Na zdolanie takychto vykyvov, ake mas od vcera, potrebujes aj pomoc psychiatra. Nelakaj sa, tieto vykyvy su v liecbe bezne a ak sa budes liecit, tak sa pomaly budu prekonavat. Branis sa hospitalizacii. A skusila si ambulantnu liecbu pri dobrej psychiatricke? Nemaj ziaden strach z pobytu v Pezinku. Viem od viacerych dievcat, ze pomery, podmienky, vztahy pocas liecby sa tam vyrazne zmenili k lepsiemu. Pre liecbu hospitalizaciou mi hovori jeden moj pocit: podla mna nemas doma zazemie, ktore by Ta "podrzalo". To neznamena, ze Ta doma nemiluju, jasne ze si ich vsetko. Ale nevedia, co s PPP. Mas uzasne odhodlanie vyzdraviet, tak pridaj k tomu odbornu pomoc a urcite zaberies. Teraz urcite, lebo chces.

ela

Misinka,prejem ti vsetko najlepsie k meninkam, hlavu hore a ...ideeeeeeeees!!! Ved zivot je taky krasny a ty ho mas cely pred sebou...