Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II

Príspevok v téme: Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
pišta

Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

Alternativa

Mishka, mrzi ma, ak som Ta vyplasila, nechcela som to. Ved viete, dievcata, ze ak pritvrdim, tak je to preto, ze mi na Vas zalezi a viem, ze plac nic nevyriesi. Ak mas chut, mozeme si len tak poklabosit. Netreba stale nieco riesit, vela sa vyriesi aj same :D.

alti

Mishkaaa,
neplac pridlho, lebo aj ja mam nejake mile "povinnosti" voci sebe samej. Pojdem cvicit, saunicka a dufam, ze bude okienko na pomasirovanie mojho tela a aj duse. Mam sympataka masera :D. Vies, nie som typ, co vykrikuje ja, ja, ja. Urcite nie som egoista. Ale v prioritach musime mat seba samu dost vysoko. Preto si niektore aktivity jednoducho doprajem. Skus sa aj Ty tak zacat hodnotit.

alti

Ahoj Avinka,
budem rada, ked sa odo mna nieco naucite. Napr. ze treba podat pomocnu ruku, ak ta moja je schopna tu pomoc poskytnut. Aj mne sa take ruky v zivote ponukli a viem, ze vzdy budu. A este cosi. Podavanu ruku k pomoci je treba vyuzit. Takze nie je tu nic na obdiv, len bezny zivot. A skusme prejst do temy BOJ, dobre?

alti

Ahoj Zuju, velmi drzim palce a posielam batoh energie :D.
Mishenka,
plac je tiez OK, ale neriesi nic. Len mozno prinesie ulavu. Jasne, moja, ze nie vsetko pominie, ked sa vyspime. Ale Ty si silna, schopna mlada baba, nevzdavaj to. A kludne napis, co sa Ti nedari, ak to potrebujes odventilovat. Co je na tom, ak si dojedla vsetky sladkosti, alebo od rana si nic nejedla. Aj to sa stava. Len klud. Krizy su na to, aby sme ich prekonavali :D.

avinka

ahojte:)
prajem vam pekny den.
nebudme smutne,mishi ,mozem ti niekedy napisat na mail?a nech idu prec tie depky.
zuju,ahojky:)
alternativa,obdivujem ta,ze mas tolku trpezlivost,pomahas nam a radis. zatial papa

zuju

alti: necham ti tu len pozdrav, ved maily dostavas, stale nemam internet, a kde sa vykecat. Ale aj ked su ohromne krizy, a ako sama hovoris, lahko je ovedat neviem, snazim sa.

alti

No vidis a hned mas nieco pekne, prijemne - sedenie so psychologickou. Pozri si aj par slov v teme BOJ VYHRAS. Ved nemusis reagovat. Skolu rozoberat nemusime, len ma zaujimalo, ci mas s nou spojene pravidelne povinnosti.