Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
avinka, ja by som sa chcela vyliečiť už navždy! Sú doležitejšie veci....pá
aj u mna to tak je .ta anorexia ..bol len vykrik.pokus o pomoc,zviditelnenie sa al.co.ja neviem.musime sa zbavit blbyx myslienok,neskryvat sa,a konecne na tomto svete aj nieco dokazat,aj nieco male,ale aby si bola na seba hrda,aj ostatni.a nie len kecat,ale aj robit skutky.dufam ze sa z toho vyhrabeme:-)
avinka, idem si lažkať...idem si dať teplé na celé brucho a chrbát...Nejako ma všetko bolí, začínam byť z toho plačlivá:-(...ale lutovať sa nechcem, len hovorím, aká som krava....Dobrú nocku..
avinka, u mňa to tak je. Skrývam sa za tou chorobou, poskytuje mi také "bezpečie". Ak niečo nezvládam, poviem to na PPP. A preto som sa bála aj pustiť do boja, lebo som sa obávala, že už budem na všetko sama, že ak niečo nevyjde, bude to mojou neschopnosťou atď. Ale povedala som to aj psychologičke, tak sme to rozobrali...
misha,ja viem..aj ja to mam v hlave.ale su to asi blbosti atu nejde len o ppp alebo co.ale o postoj k zivotu.mishi,neskryvame sa za tou ppp,lebo sa bojime zivota?ja neviem ale ja xcem normalne zit a ja sama musim na tom pracovat,nexcem predsa zomriet sama,s tym ze som nula a nic som na tomto svete nedokazala.ja xcem byt lepsia,xcem sa polepsit,aby mala zo mna rodina radost.a nexcem aby to boli len keci.
ano aj ja xcem byt chuda,ale mam pocit akoby som sa za tym len skryvala,a co aj ked snad budem chuda ale, stale budem nestastna,tak pracuj na tom aby si bola stastna.aj ja sa do toho pustim.
avinka, už nechceš schudnúť?...zrazu taká zmena...stále som tu len čítala, ako musím schudnúť:-( Ak sa chceš vyliečiť, nemôžeš chudnúť- to dokopy nejde!
avinka, ja túto chorobu už nechcem, ja som sa do boja už pustila, len teraz je to nejaké "divné"...
prajem si nech konecne dostanem rozum,postavila sa na nohy a Z I L A! misha neprezivajme ked mozeme zit naplno,len bohuzial ja som blba a neuvedomujem si o co vsetko tym prichadzam.pome dokazeme to,sxovaj komplexy a naber sebavedomie .drzim ti palce aj sebe
eli,ahojky aj tebe inak:)
Eli, tiež som už pribrala 3kilá, trápi ma to:-( Všetko vidím zrazu také "veľké, tučné"...Ale ja som to pribrala vďaka prejedaniu:-( Máva Miška niekedy také dni, že toho naraz zje veľa? Myslím, že keby som jedla normálne, tak nepriberem toľko, neviem..A máš pravdu...že to telíčko si začne všetko ukladať:-(
Eli, nevieš prosím, čo pomáha na podráždený žalúdok? Včera som sa predávkovala preháňadlami a doteraz ma strašne bolí...ale viem, že som si to zaslúžila...
misha,ja ta chapem ,tiez mam pocit zbytocnosti a radsej by som vobec nebola.ale tak to nejde.proste sme tu a teraz.a cas plynie,roky ubiehaju a my sa stale tocime okolo toho isteho,xapes?ja si davam zavazok do konca tohto roku,ze sa dam dokopy abudem normalne zit.tesit sa ,mat priatelov,xodit von,nepretvarovat sa ,byt k ludom dobra a tesit sa snimi,tesit sa zo zivota,xcem to tak a to bude ciel,tam sa musim dostat
misha-"musis vediet ,co chces,ak to nevies,nikdy tam nedojdes"
prave je 1.oktober,ja chcem zmenu,a idem za tym,lebo nikto iny to za mna neurobi,snaz sa aj ty,inak z nas budu trosky a ja to tak nechcem,tak pome. chce to konecne zmenu,zmenu k lepsiemu..