Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
Po 2 týž. som si kúpila preháňadlá a užila som celú krabičku. Namiesto 1tbl. som si dala všetkých 30tbl. Zajtra na oslavu nepôjdem, nechcem, nemôžem...Je mi hrozne:-( A smutno:-(
Mishka :),
aj ked mas meniny, tak ti radsej k tvojej otazke napisem nazor, lebo sa ta otazka strati na webe.
Co mas robit?
Mishenka, liecit sa! So vsetkym, co ku tomu patri.
Kdesi som zachytil, ze Pezinok nie je ok. Treba najst, co je aspon kusok ok pre teba a "vrhnut" sa na to alebo jednoducho zatat zuby.
Dat tomuto prioritu, lebo zrejme ostatne je aj tak poznacovane tymito tvojimi problemami.
Ked tie sekundy tak bezia...A tvoje bunky aj srdiecko cakaju na tu radost, o ktorej som ti pisal.
.
Keby som bol na tvojom mieste, urcite by som sa siel psychicky aj fyzicky zregenerovat do nemocnice alebo nejakej vhodnej ustanovizni. Vsetko ostatne docasne "zahodit" za hlavu. Aj by som asi prijal rizika tohoto kroku, lebo co je bez rizik? Nakoniec, rizika neliecenia su urcite vacsie.
Moja priorita by bola : "liecit sa a vyliecit...!!!"
Na furt!
: )))
Ste veľmi milý, veľmi Vám ďakujem..
Neviem, čo mám robiť, je mi strašne psychicky zle, mám samovražedné myšlienky, potrebu sa rezať, cpem sa liekmi, spím, plačem, stále dokola..Neviem si s tým poradiť, nevydržím to...:-(((
Mishka,
40 000 000 000 x 365 x 24 x 3600 maličičikých radostí od tvojich buniek - každý deň, každú sekundu, po celý rok nech ti postupne prinesie jednu veľkú radosť.
K tvojim meninám praje Pišta : )))
Ahoj Mishka,
dnes budes mat trochu iny den, ved mas meniny. Moja zlata, prajem Ti vela zdravia, radosti a usmevov. Noooo a jasnacka ze malo sladkosti od gratulantov :o). Uzi si dnesok a napis nam o nom. Pa a drz sa.
a mozem ti teda napisat niekedy mail? myslim,ze by sme si rozumeli.mame trochu podobny osud,myslim ohladom zivota a pod.:)mam pocit akoby som nepatrila do tejto spolocnosti,akoby som bola taka ina.
mozme niekedy popisat hmm?ani ja neviem aka ma caka buducnost a neviem,co bude.Mam pocit,ze len prezivam,ale vobec nezijem.
mishi,haloooo :) co? ale ved neblbni,kasli na to.aky alkohol?:/ neblazni. a ked tie sladkosti nechces,tak ich radsej niekomu daj,aby ta\"nedrazdili\",al.sa ich cim skor zbav:)aspon nebudes mat co vyzierat,zide z oci,zide z mysle:) zatial pa
ahoj misha.tak ta cokoladka ma zdvihnut naladicku,nie udupat.nic si z nej nerob,ked si ju zjedla len tak osame,viem od mojho dievcatka,ze telo si s tym poradi same,pekne poupratuje co tam nema byt.stale mi opisovala oddelenu stravu,ze ju viem naspamat.ale zatial sa mi nepodarilo oddelit ani rezen od zemiaka :)) po tvojej cokoladke tam uz nie je ani stopy.
Alti, všetko, čo si napísala bolo ok, neboj...Len...neviem, čo sa stalo..Žeby kvôli včerajšej čokoláde? Dnes som jedla veľa, celý deň užívam tabletky na ukludnenie a zapíjam to alkoholom...Len aby som niečo nevyviedla..Ozvem sa, keď mi bude lepšie..Prepáčte, že vás toľko otravujem. Krásny večer všetkým.
ja som sa prave najedla,mala som cestoviny,salat hlavkovy,jogurt a malu mrkvu(a tie cestoviny boli so smotanou a cesnakom-trocha kaloricka omacka:/ale nebolo jej vela ) snazila som sa neprejest a zjedla som primerane.Mam z toho divny pocit.Ale co uz.
alternativa-ano,lenze ja som taka,ze aj ked viem,ze by som potrebovala pomoc,a ruky mi aj boli podavane, vazim si to,ale ruku som neprijala a dalej sa topim vo svojich problemoch.
Najradsej by som usla a mala od vsetkeho pokoj,ale neda sa to.Skoda a ja riesit veci nedokazem.a to sa netyka len ppp,ale celeho zivota.Ked je problem ,snazim sa pred nim utiect,ignorovat..
nie je to dobre,veci treba riesit,dokoncit,ale ja radsej ujdem ,vzdam sa.