Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
Mishka,
skoda, ze som tu nebola, ked si radu potrebovala. Aj tak si myslim, ze by si mala mame hovorit pravdu, aj o prehanadlach. Ved o PPP vie, podla Teba Ti Bohvie ako nepomaha, tak preco ju setris? Nechapem, ako mozes utajit prehanadla a zvrhnut to na vodu. Myslim, ze si prave na oslave a dufam, ze to zvladnes. Hlavne pokoj, nech sa oslava vyvinie akokolvek.
Ajojte..Mirco, to bolo pekné..aj to tak robím..ofúkam kolienka a idem ďalej.
Alti, prosím, nie si tu? O 14h musíme ísť z domu, myslela som, že tam nakoniec pôjdem, ale teraz sa to nedá. Predávkovala som sa tými preháňadlami. O 4h som hodinu a pol sedela na wc, strašné kŕče, silná bolesť žalúdka, myslela som, že zomrem na záchode:-( Potom som celú noc behala, strašné bolesti..Nad ránom som zvracala krv..Teraz som zasa vyzvracala čierne uhlie..Som strašne vyčerpaná, nemôžem sa ani hýbať, celé telo ma bolí...A mamka nič nevie, len to, že som bola viackrát na wc, povedala som jej, že som večer veľa pila vody:-( Neviem, čo si mám dať od bolesti, a ako to vysvetliť mamke, prečo nemôžem ísť....Poraďte prosím:-(
mishi,ja ked som prestaval fajcit a po mesiaci ma zlozila na lopatky recidíva,tak mi dievcatko povedalo,ze je to ako cesta po schodisku.chces sa z dola dostat hore,a to ze zakopnes a padnes po dvadsiatom schode neznamena,ze si znovu uplne dole,ani sa tam netreba vracat.jednoducho oprasis,pofukas,niekto pohladi a pokracujes dalej,vyssie a vyssie.ty mas na to,aby si vysla na samy vrch,lebo zeleninovy salat uz nestaci,to je bomba!
tak prajem taky krasny top trip cely tento vikend.
Mishka,
precitaj si moje rady v dlhokanskom texte spred par dni. A tak to urob, skus to. Choroba, ktoru si prajes, Tvoju izolaciu od zivota nepretrhne. Naopak, este viac sa do nej vtiahnes. A v izolacii je zivot tazky, lebo nam unikaju tie pekne drobnotinky. Pa a uzi si pekny den.
Vrr,
mozno tato tema nie je zla, len Ty si ju takou robis. Pekny den aj Tebe.
som v zlej teme mf
Tak strašne by som chcela do rána ochorieť..tak strašne moc, len aby som nemusela na tú oslavu, neviem, čo mám povedať, aby som tam nemusela..
avinka,
ja to Tvoje prejedanie už poznám..Ty sa neprejedáš..za prejedenie považuješ normál. jedenie..
vrr,
ajoj..bola si sa baviť niekde na diske? Ja som stále len doma...A to srdiečko ma tiež v poslednej dobe hnevá..
srdce ma picha..ked zurujem, aj ked nie..ked sa chcem bavit pride to...nieco pride len aby som sa nebavila...za kazdy kusok stastia platim
opat som sa prejedla,som nervozna..ale no nic.prajem vam dobru noc:)
alti, keby som jej dokázala dať takú silnú šupu, že by bolo po nej..to by som chcela..veľmi...
Alti, nevieš niečo, čo pomáha od bolesti žalúdka?