Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
Mishenka :),
máš reálnu šancu sa z toho dostať.
(veď ťa už kus poznám :)
NEVZDÁVAJ TO!
Hneď zavolaj svojmu psychológovi a povedz mu (jej), že je toho už veľa a chceš hneď to riešiť.
Riešenie pre teba exituje, nebráň sa mu!
Je ti na dosah ruky, všetci na webe ti fandíme a pomôžeme aj ďalej, keď bude treba.
Tvoja choroba je stav, ktorá si vyžaduje odborné liečenie.
.
URČITE TO SKÚS, NEMÁŠ CO STRATIŤ, LEN ZÍSKAŤ!!!
.
Slniečko sa usmeje aj na teba, len treba kus rozfúkať mraky. :)))
Tvoj priateľ
V Z D Á V A M S A !!!!!
alti, ja nie som proti tomu odolná...Neviem sa brániť...Od rána mám zasa príšernú úzkosť, je mi hrozne:-(
Ludia v nasej blizkosti maju rozne "pouzitie": robia nam radost, pohladkaju rukou alebo slovom, pomozu nam, ale aj deptaju, stresuju. Tak to deptanie im nedovolme, aj toto je len a len v nas. Pekny den vsetkym.
Alti, ďakujem Ti. Určite si ho pôjdem kúpiť..
Zasa mi je hrozne- kvôli takej krave, čo býva u nás..Zasa som plačlivá, podráždená:-(
Už asi všetci spinkáte...
Mishka,
na zaludok si kup v lekarni REPIK. A var si z neho caj, pi ho neustale, pochlipkavaj, moze byt aj letny, ale nie studeny. Daj si donho trochu medu. Ma hojive ucinky na zaludok, zlcnik, pecen, creva. No, myslim, ze Ti urobi dobre. Ked ho budes mat po usi, var si caj z maty. Acidka sa neboj a uz vobec nie kvoli kaloriam, je to OK. Tiez ho pi po troske a budes videt, ako Tvoj zaludok zareaguje. Drz sa, casto na Teba myslim, len som fakt v hroznom casovom strese.
pojdem si lahnut...majte sa tu krasne..misha dakujem ti aspon som sa mala komu vyrozpravat je mi trosku lepsie..papa
igriska, snažím sa jesť pravidelne, denne papám activia jogurt, presnidávku, ovocie a zeleninu...A dnes som si kúpila acidko..No, a ani sama neviem, čo s ním mám:-(
chapem ako sa citis...u nas je to podobne...ked nieco potrebujem tak mi mama povie ze nech si to vybavim sama..ona sa za mna hanbit nemieni..
mishka , neviem co mas so zaludkom :(, keby si po tosicke pravidelne jedla dietne jedla tak by sa to mohlo upravit. Lactobacil ktory je v acidku dostat aj v tabletkach, moje deticky aj so mnou to papaju a velmi im to prospieva, pomaha nam to , dokonca nam to odporucila imunologicka, ale to je trochu zlozitejsie