Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
iriska, si tu ešte?
Babenky, idem pozerať tv, idem si dať čajík, je mi nejaká zima..Prídem neskôr...Držte sa!...
beznádej, nebuď smutnučká, zvládneme to!!!
beznádej, naši sú aj proti tomu, aby som chodila ku psychologičke, aby som sa liečila!, lebo robím ževraj len hanbu rodine:-( Nemám vymýšlať...nechápu to:-( A mrzí ma to...:-(
mne mama vcera vykricala ze sa za mna hanbi..bolo to strasne...:( :( :( tiez by som chcela mat niekoho kto by pri mne stal a pochopil by ma...
igriska, hej, je to blbosť!!!
Neviete mi prosím poradiť niečo na ten žalúdok, nech nebolí? Najradšej by som s ním išla k lekárke, ale nemá to cenu, je na mňa strašná:-(
mishka , myslim si ze je "blbost" hladovat niekolko dni a potom sa prejest a tak dokolecka. Tak sa to da bez nasledkov este par rokov , ale nie dlho. Ja si svoje telicko vazim a nelikvidujem takymto sposobom, sorry ale toto MNA uputalo na jej prispevku a nie acidko.
beznádej, ja som na tom rovanko! Rodina ma nikdy nepodržala! Stratila som vďaka chorobe všetkých, na ktorých mi záležalo...Som vďačná aspoň za psychologičku. Je to jediný človek, ktorý ma podrží, keď je mi zle, ktorej sa môžem vyplakať, ktorej môžem hovoriť o výčitkách z jedla a neodsúdi ma, nepovažuje ma za niečo "iné"...Strašne si želám mať takú kamarátku..Pri sebe..:-(
igriska, čo hovoríš na acidko? Je naozaj moc kalorické? Stále mi to vŕta v hlave, čo napísala arrowska:-(
igriska, ajoooj moja...ďakujééém...A nie, nevzdávam, hoci krízy sú, ale vstanem a idem ďalej. Už to nevzdám!
misha..no vies...ja som od seba odohnala vsetkych..mam bulimiu, som psychicky zavisla od prehanadiel, a mavam depky...takmer kazdy den...nemam nikoho o koho by som sa mohla opriet...po 5 rokoch som sa o tom rozhodla povedat jednej kamoske (myslela som si ze je to kamoska) ale teraz sa mi zacala nejak vyhybat :( :( :( radsej uz nikomu nic nepoviem...a nasim doma takisto nemozem nic povedat...niekto ma stastie ze ho podrzi rodina...ja ho nemam....hmm...
iriska, asi bude niečo vo vzduchu:-( Tak skúsme popremýšľať, čo by nám tak mohlo pomôcť....