Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
ahojte...dnes mam po zlyhani konecne prvy uspesny den za sebou...jedla som sice 5krat..ale mam totalnu depresiu...ludia poradte mi dakto..ako sa mam citit lepsie?? vsetko je na *** :( :( :(
iriska, a nevieš, kedy to asi tak bude, kedy to priberanie skončí?:-( Už som aj pribrala a stále nič:-(
neboj,mishi,aj to prejde,ked telo presvedcis o tom,ze uz nebude hladovat.potom mu to dojde a uz si nebude robit zasoby.
iriska, to máš pravdu- jojo-efekt.
arrowská, neviem, ako je na tom Tvoje telo, ale moje telo si teraz všetko ukladá! Úplne všetko! Hladovanie je k ničomu! Potom pribereš 2x toľko!
arrowska,tak sa pokus uberat cestou jedenia a zaroven nepriberania.taketo chudnutie nejedenim ma zarucene jojo efekt,a nuti ta ist stale proti svojmu zdraviu lebo zivotu.skus oddelenu stravu a vela sportu.len papaj...hoci aj misu zeleniny alebo vsetko ale mensie porcie.
precitaj si mishkine prispevky a uvidis,co ta caka ked nestopnes svoje smerovanie.najlepsie,pohovorit si s dobrou psychologickou este,kym je cesta spet kratka.ved chudost mozes dosiahnut aj bezpecnym sposobom.
arrowska, a ty si myslíš, že ja som ok? Mám z toho jedla strašné výčitky, po jedle plačem, mám úzkosti, strach, som po jedle aj pred jedlom nervózna atď., ale idem do boja, hoci viem, že stratím chudosť, ale takto žiť už nechcem. Túžim sa normálne s úsmevom najesť, túžim chodiť znova medzi ľudí, neizolovať sa, chcem znova tešiť rodičov, chcem sa tešiť zo života, chcem mať znova veľa kamarátov atď., ale s toutou chorobou to nikdy nedosiahnem...nepôjde to!!!
iriska, veľmi Ti ďakujem...Ale je mi to ľúto, keď vidím, že tam padá, a že jej nemôžem pomôcť...Asi si to musí naozaj každý odskúšať na vlastnej koži:-( A až keď bude na samom dne, tak pochopí..
18.ja nie som az taka sprosta. ved vsade okolo mna sa hovori o anorexii a bulimii,ze je to zle, ze to moze cloveka aj zabit. ale vy nechapete aky je to pre mna pocit zadostucinenia ked sa teraz vidim v zrkadle?!co som dokazala!aj keby som to chcela teraz stopnut tak nemozem.kazde jedlo co vidim prepocitavam na kalorie, uz sa toho nemozem zbavit.
arriwska,tak si vsetko,co ste tu popisali,precitaj este raz a dobre sa nad tym zamyslaj!ak nepochopis,co ti misha pise,tak precitaj aj sto razy.zelam vela mudrosti a tirezvosti kym je cas.
a tebe mishinka vela sil na kazdy den
Je mi docela smutno z toho, keď Ťa čítam...Tiež som bola vtedy slepá, hluchá:-(