Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II

Príspevok v téme: Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
pišta

Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

avinka

mirco,si zlaty.:) ved aj ja jej xcem len dobre,ako vsetci:)pomahame si,ale koniec koncov vsetko zalezi hlavne od nej,ci sa z toho dostane,ci sa z toho xce dostat.
a rodina..ano,ten postoj nie je tiez zrovna spravny.ale my tu mozme len polemyzovat..to hlavne je na nej. drzime palce!
decka ja musim off,nehnevajte sa sa,zajtra sa vidime:)mirco pa:)

mirco

avinka,mas pravdu a ja viem,ako to je,ked clovek vie,co by mal,ale nema na to sil.take recidivy nastanu u kazdeho,kto s niecim bojuje,zapasi.vtedy potrebuje pomoc,ci uz formou nakopnutia,pohladenia alebo pocuvania.
mishin problem je zcasti aj rodina.buduje v nej nizku sebadôveru a ziadny blizky vztah,postoj,ktorym by hovorili:mishenka,ty si nasa,mame o teba obavy,chceme ti pomoct,rozpravaj,my ako tvoji rodicia pocuvame pripraveny urobit to,co je v nasich silach.
ona si neveri,lebo v nej nebuduju ziaden pocit sebadôvery,hodnoty.ma podporu v rodine?iba ak odsudenie.hanbia sa za nu?ja teda nie.poznat taku osobu,hoci aj z netu...tolko povzbudenia,rad tu dala,tolko odhodlania napriek tomu,ze v rodine ju nepodporili,nepohladili! no babky,tak ja teda klobuk dole nad jej tuzbou dostat sa z toho.
nechcem cicikat,jej zivot nie je v poriadku,ale chcem povedat,ze chcem,aby sa to prave jej podarilo!najlepsie kazdej,ale jej zvlast!
mozno toto,co pisem nie je to prave orechove,co by pomohlo,ale pisem,co citim a tuzim.uprimne.

iris

misha,vcera som totalne padla a nebola schopna premyslat.ospravedlnujem sa milionkrat. asi to bolo vzduchom.aj dnes nie je naj,ale postudovala som si nieco o poruchach prijmu potravy.
ved som v tom kedysi lietala aj ja,ale nedoslo mi to.myslela som,ze je to neskodne minijedenie.
mishi,prave mobilizujem ten miligram sil,ktory mam niekde v päte,aby som prezila dnesny den,a chcem aby si sa pridala aj ty.mozno sme daleko a mozno blizko.potrebujem tvoju podporu a ty moju a obe podporu vsetkych ostatnych. sme na jednej lodi,lebo nase problemy nech uz koncia v rôznych diagnozach, pramenia z nizkej sebaucty,nespokojnosti,z porfekcionizmu a inych bla bla,ktore na nas nalozili ti nevedomi.
mozno iba vtipkovali o nasej hmotnosti a tie ich nevinne krute vtipy nas teraz stoja vela.a preto musime vydat zo seba este viac a dokazeme vsetkym aj sebe.
mishi,nevzdavajme sa teraz,ked sme presli najnarocnejsi kus cesty!

avinka

mirco,ale mi nemozeme vecne len "čičíkat",clovek sa musi postavit na nohy sam.my mozme len povzbudit,pohladit slovom, mozno niekedy aj nakopnut, ale koniec koncov je to len na nej.

ani mna uz nebavi takto zit,preto preto nieco robim,pracujem na sebe a xcem byt uz stastna.
:o)
jeej,u nas vykuklo slnkooo:D ani neviem preco,ale citim sa akoby troxu lepsie,aj psyxicky.

mirco

co s acidkom? spapkaj.a tu kravu si nevsimaj,neviem sice,kto to je,ale ja na nu kaslem,ked je taka krava.
napis slovko
:o)

mirco

mishenka,
mas tolko chcenia v sebe,ze urcite dokazes po com tuzis.aj ja chcem,aby si to zvladla,aby si sa nevzdavala...aspon teraz nie!dnes urcite nie!vybehni z domu a,moja,utekaj po pomoc...kamaratka,psychologicka...clovek o ktorom vies,ze ta podrzi,podpori.
vsetci sledujeme,ako velmi chces,fandime ti,a keby som ja vedel,co spravne povedat,tak ti pisem kazdy den tie spravne slova.ale viem,ze ti pomozu aj tie dnesne nas vsetkych.
dokazes to,lebo ta mame moooc radi a chceme aby si tu bola a bola stastna.
a aby si podporila kazdu,ktora tu pise,tak ako to stale robis.
NEVZDAVAJ SA,PROSIM!!

avinka

cavelo misha. no,precitala som si zopar tvojich dnesnych prispevkov no fore:) nehladaj zmysel zivota len v chudnuti, ved to chces takto zit do smrti? sama sa nicis.. skus sa zamestnat,hladat konicky,lebo potom nam v hlave ostavaju taketo blbosti. a najdi pravy zmysel zivota.
mishi,prosim ta:)
nenechaj cas plynut zbytocne.
ved svet neni az tak zly,ale zlym si ho robime my.daj si ciel-zavazok a xod za nim,drz sa ho zubami nechtami,az kym ho nedosiahnes.neber ppp ako daku istotu,"ochranu" pred svetom,ale treba uz konecne vyliezt,nemyslis? lenze mne sa zda ze nexces odtial vyliezt.takto si len sami robime problemy.misha ja neviem na co cakas,neskryvajme sa za ppp,a zacnime prosim ta konecne normalne uz Zit.aj ja na tom pracujem,dala som si ciele,co musim urobit a pracuje sa na tom:))aj ty si daj zopar zavazkou voci sebe a pracuj na ix splneni.
nikto to za teba neurobi,tak sa netopme zbytocne v tyx sr*ckax..