Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II

Príspevok v téme: Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
pišta

Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

tvoj zivot!!!

No fasa urazaj sa!
Mesiace tu najdes iba `utechu` a `povzbudzovacky` a ked niekto napise co i len trosku iny nazor, tak uz sa lucis...
aj to je na zamyslenie, nie?

Ked si to precitas este raz tak aj to moje `nizsie pisane` je `povzbudzovacka`,ale v realnom svete...

Ja som tiez citliva a rada si necham poradit, ale s kvapkou `nakopnutia na tvrdo`!!!

zuju

Misha: precitaj si svoj prispevok z 01.10. o 13.03
Dievcata ak si myslite ze sa vyliecite same, bez rodiny, priatelov, psychologov a psychiatrov, ze mate pravo ist proti ich rozhodnutiam tak sa vzchopte.
A odporucam clanok od gabiny v terajsej Markize

misha

Ďakujem vám všetkým...Neviem, čo iné mám napísať...
Snáď len toľko, že som si vždy myslela, že sem môžem prísť, keď mi bude zle, že sem môžem napísať svoje pocity, bolesti, trápenia, radosti, myslela som, že ma nikto neodsúdi..Možno vám to tak príde, že sa ľutujem, ale ja sa neľutujem..ale načo vás budem presvedčať? Je to váš názor...vy to tak cítite..vidíte...a to je v poriadku..
O 14h som vypadla z domu. Vrátila som sa až teraz..Bola som v Čechách, trošku sa potešiť- hoci nepomohlo...
Neviem, kto to tu písal o tom PC, že som tu stále...Tak TEBE chcem len povedať, že tu nie som stále, nonstop, ako si myslíš. Celý deň máme zapnutý PC, a keď nič nejde v telke, alebo nie som na prechádzke, tak sa sem vždy pozrem, či tu niekto je..To je všetko, čo som k tomu chcela povedať..
zuju: a Tebe, ja k dr. nechodím už rok, tak čo stále chceš? Aj tak to nemalo zmyseľ!
MIRCO, prosím, môžeš sa mi ozvať na Misenka85@atlas.sk? Ďakujem...

mirco

ahoj :)
jasne,najlepsie je mat realnych priatelov,fyzickych.a s nimi planovat,travit cas,mat zaujmy.ak na to nemas sil,mishi,nevydis vyznam,musis sa donutit.najskor to bude mozno umele,nasilu ale potom ti to vezme celu tvoju pozornost a nebudes s zameriavat na seba a jedlo.s tym suhlas!na depkach sa tak povzbudzuju a pomaha im to.aj ja by som mal vypadnut z prace a zahrat volejbal :-)
takze vsetci do terenu zdrapit niekoho za golier a psychorelaxovat.

kiky

misha: držím ti prsty aby si opäť našla chuť ísť ďalej..šlo ti to tak krásne..:)
Ja som mala minulý týždeň hrozný,dnešok prežívam sama...nemám sa čo učiť do školy,kamošky sa rozpŕchli ale rozhodla som sa že si to neprispustím...niečo si prečítam,pozriem TV a pokúsim sa zabudnúť na tie myšlienky o samote..
majte sa krásne...
misha sprav mi radosť a usmej sa:)

tvoj zivot!!!

Sorry ak sa teraz niekoho dotknem, ale uz pad dni citavam vase (Mishine prispevky a vase odpovede a rady pre nu)...
Mishka nic v zlom , ale si denne a tym myslim nonstop na PC a len sa tu `lutujes` (sorry ale tak to vidim).
Aj ja ti drzim palce nech sa vyliecis, ale takto ti to nepojde! Vidis vobec nieco pekne v svojom zivote? tesi ta nieco preco zijes? milujes nejaku osobu? mas frajera? kolko mas vlastne rokov?
Tak ako to tu uz niekto spomenul, zivot ti plynie pomedzi prsty a vizera to tak ze tebe sa to paci...
Rada sa stazujes a chces byt lutovana.
Najdi si nejaky zaujem... co ta bavi? mas nejaky konicek? sportujes? rada malujes? hocico co ti sprijemni den a ani nebudes vediet ako ti ubehol!!!
Zivot nieje iba ty - ty - ty! nezameriavaj sa sama sebou tolko. Kup si zviera, skus najst priatela a vychutnavaj si zivot okolo...
Asi sa ti zda ze filozofujem, ale nemam rada ked si niekto vedome kazi svoje stastie a vyplakava nad niecim co vlastne ani nieje a sam si to vytvara!!!