Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II

Príspevok v téme: Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
pišta

Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

misha

anka, a čo dobré si papala na ten obedík? Ja dnes celkom fajn..ráno som bola u psychologičky, tak ma "naštartovala"- dodala benzín:-)

anka

v celku dobry,mensi problem bol obed,lebo som bola v skole na obede a to co bolo by som si nikdy sama nedala,ale zjedla som to,zle pocity boli,ale uz je to fajn a mam z toho radost,naozaj...a ty ako?

anka

jej diky,aj ja tebe:-),ja som uz aj pribrala,lebo to citim na rifloch,ale nechcem to vzdat,to siradsej kupim dalsie..-

anka

zuju,ja si fakt myslim,ze to zvladnem sama,a je mi jedno co si o tom ty myslis...len tu nepis,ze idem proti ich rozhodnutiam,lebo to nie je pravda...Viem,co mam robit,aby som bola ok a chcem byt ok,takze nejdem proti nikomu,idem za seba a z toho mam radost,tak vaz slova prosim!

avinka

cafte ja som si prave uvarila mrkvu a dala este k tomu jogurt,snazim sa nezrat,ale musi to ovladat mysel a nie zaludok:/ale mam dobry,teda aspon lepsi pocit:)
mishi,aj tebe ahojky,musim off tak papa zaial

Alternativa

Mishka,
jasne, ze ides dalej. Markizu si kup a daj ju aj matke precitat, nemas co stratit. Mozno si mama veci spojene s PPP viac uvedomi. Ponukni je z tohoto webu temu pre rodicov o PPP. A pokracuj v svojom odhodlani vyzdraviet. Verim, ze dnesok bude fajn. Pa