Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
ahoj mishka :), trochu oneskorene ti prajem vsetko "supis perfis"k tvojim meninam, nestiham citat ale dufam ze to nevzdavas :)
beznadej,zrejme vsetky,co tu teraz piseme sa citime same.aj ja,hoci by som mala byt ok.som totalne sama,tak tu s vami pismenkujem.tak hodme rec
beznádej, a stalo sa niečo? Trápi Ťa niečo?
beznádej, tiež sa tak cítim...A čo keby si zavolala nejakej kamoške?
misha dakujem..no moze to byt tym..a prechadzka..nechce sa mi nejak....:( na dnesny den mam uz toho dost...
misha iris ved ja som zacinala so zdravou stravou, jedla som zeleninu ovcie , biovyrobky, pila som rozne caje atd ale nejako to nepomahalo. A ked som zistila ze ked nejem cez den tak na druhy den rano mam o 0,5kg menej tak som s tym uz neprestala.sice po case to tak lahko uz neslo ale tuku som sa zbavila dost rychlo takymto sposobom.ako nemyslite si ze nejem vobec nic.cez den si dam nieco take ako biely nizkotucny jogurt alebo jablko.ale nic co ma viac ako 500kj si nedam!no az na tie vynimky ked zeriem ako zmyslov zbavena. vtedy mi je vsetko jedno len do seba pchat a pchat...tento stav vsak netrva dlhsie ako tyzden potom si dam zasa uplnu hladovku.
mishi ani mne nejde zvracat. nemas nejaku ucinu dietu?
iris nie..to nie..tomu sa tesim..ze som dokazala opät zacat odznova...ale citim sa strasne sama...:(
beznádej, ahoj...nebuď smutnučká, skôr by si sa mala tešiť, že si to zvládla! Možno je tá smutná nálada kvôli upršanému počasiu, mám ju tiež, ale tak ako prišla, tak aj odíde...Nepomohla by Ti prechádzka?
beznadej,ta depresia je z toho,ze si jedla 5x?