Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
beznadej,kazdy den moze byt super,a urcite aj bude,drzim palce
beznádej, ráno som bola u psychologičky, dochádzam busom, potom som bola v meste, a po obede som bola na prechádzke....a ty?
misha cawko... to som rada... co si dnes porabala?
ahoj, beznádej..mne sa darí tak normálne..Tiež bez preháňadiel..
ahojte..tak ako sa vam dari v tomto nasom boji? dnes mam vynimocne dobru naladu a 3. uspesny den za sebou...bez tych prehanadiel a vracania je to omnoho lepsie..dnes sme v skole celu hodinu behali...a zvladla som..tak mam aspon lepsiu naladu...a co vy? ako sa vam dari?
anka, aj ja myslím stále na jedlo...Preto chodím aspoň na tie hodinové prechádzky:-( Ale aj vtedy naňho myslím, čo by som si dala, na diety, chudnutie atď:-(
tak u mna su bud vycitky alebo som rada,z toho,ze som to zvladla,ale stale myslim na jedlo...
anka, myslím, že najeme!..Teraz, keď som sa pohla trochu z miesta, prišla chuť sa vyliečiť, snažím sa zmieriť s postavou...mám pocit, že aj výčitky trošku ustupujú...sú, ale nie už také silné...dajú sa zvládnuť bez preháňadiel atď..
myslis si,ze sa raz najeme aj bez vycitiek?
anka, mňam, určite to bolo dobré:-) Ja mám také rada:-)...ja som mala na obed tmavý rožok a tanier polievky (raňajky som nestihla), ale vieš čo som mala na večeru, akú dobrotku? Dala som si presnidávku a do 10 piškótov:-) Výčitky prišli až teraz- oneskorene, ale zvládnem to..a moc mi to chutnalo..