Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II

Príspevok v téme: Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
pišta

Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

Alternativa

Dievcata,
ked pisete, ze potrebujete jedalnicek vypracovany odbornikom-dietologom, aby ste zabojovali proti PPP, OK. Treba takeho odbornika co najskor najst. A v inej teme ste uviedli, ze takato rada stoji 4000,-. Uvedomte si ale, ze ziaden jedalnicek na papieri nezaberie proti PPP, ak ho nebudete dodrziavat. Ani za 10x taku sumu, to je fakt. V tejto teme a v dalsich o zdravej strave, vyzive mate zozbieranych naozaj more dobrych rad. Skuste si tie temy prejst s papierom a perom, robte si poznamky. Mozno, ze ta suma za odborny jedalnicek nebude az tak nevyhnutna. Ale treba makat na tom, aby ste vyzdraveli. To je urcite nevyhnutne. Lamentovanie o tom, co by som potrebovala, aby som sa pohla dopredu, ale nemam na to peniaze, nie je riesenie. Tak co VY na to?

alti

Ak mas taketo priority, tak sa URCITE potrebujes liecit. A nie jest lieky, co Ta zdravotne este viac "namocia" do ..... Je to Tvoje zdravie, Tvoj zivot a toto zase moj nazor.

alti

Este raz si precitaj, co som napisala pred par min. o tom svinstve a trochu si nieco o nom postuduj. Ja Vas tu neklamem, co je dobre - to Vam odporucim, ale co nici - to urcite nie. Ved uz aj tak ste dost zdravotne znicene s PPP. Ale pravda je, ze v zivote kazdy hrame za seba, kazdy robime svoje rozhodnutia v nas prospech alebo v pripade adipexu neprospech.

alti

Adipex je v krajinach EU zakazany vo volnom predaji. Jeho uzivanie MUSI byt pod KONTROLOU LEKARA. Ordinuje sa pri naozaj nadmernej tucnote, ked ine moznosti nezabrali. A jeho ucinok ide cez centralny nervovy system, cize moze "odpisat" cloveka cez psychiku, nervy. Takze...fakt to nie su obycajne tabletky, ale hnoj pre zdravie :o(((