Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II

Príspevok v téme: Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
pišta

Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

avinka

misha,no normalne,najedla..a pretrpela ten pocit.. tak ked ides nieco jest rozmyslaj vopred,ci z toho nebudes mat vycitky..nejec v chvate,sadni si,porozmyslaj,co zjes,koloko zjes..atd,aj ja sa snazim,nic ine nezostava.

misha

avinka, ten jogurt mal toľko kJ, akoby som zjedla chleba s niečim...ale ani hlad som nemala....strašný záchvat- neviem to opísať...:-(...a ten pitný režim...liter ešte nevypijem, ale už sa k tomu blížim..

avinka

ale misha...jogurt..ved to je uplne v poho..nehovorim keby si zjedla 4 krajce chleba,nemaj vycitky,telo potrebije bielkoviny..
alternativa..nasla si si moju otazku?hmm
misha..a uz pijes? snaz sa,aspon liter denne vody ,minimalne...

misha

Pred chvíľou som spravila niečo zlé:-( Prišla na mňa panika z pribratia, tak som si povedala, že dnes je to už jedno- s tým jedením, tak som zožrala normálny jogurt!!! Nie nízkotučný..a len ma bolí brucho, jesť chceli len oči, nie žalúdok..nemôžem zvracať, mamka je hore:-(...Čo som to len urobila?:-(

Alternativa

Mishka,
zle si ma pochopila. Ked zajtra budes jest rozumne ZDRAVO, vobec nepriberies. A to plati nielen pri splne. Tie cukriky musia byt? Radsej si daj kusok, alebo aj cele balenie HORKEJ cokoladky. je to take neskodne antidepresivum. Nase telo fakt nepotrebuje cukor zo sladkosti, uplne mu staci ten z ovocia a zeleniny. Napr. hryzkajte mrkvicku, dobkajte hrozienko a uspech v prospech zdravia je isty. Ozaj, davate si aspon sem-tam ten "moj" banan? Je to prirodne antidepresivum, tak si ho doprajte. Obsahuje draslik nevyhnutny na cinnost srdiecka a pri PPP aj srdce veeeeelmi trpi.