Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II

Príspevok v téme: Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
pišta

Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

alti

Vidis, moja, neda sa aj chciet byt zdrava aj sa sucasne nicit. Presne to Ti dnes hovori Tvoj zaludok. Kup si zajtra repik a var si z neho caj a pi ho na litre. Vyborne regeneruje pecen, zaludocne steny a sliznicu. A tie svinstva SPLACHNI.Budu Ta stale pokusat. A mozno si si tie 4 ks zle spocitala a bolo ich viac. Ale to nie je podstatne. Pa

misha

Stále to nezvládam:-(..A ak by som bola sama doma, tak by som po každom jedle zvracala, keďže som začala jesť:-(

misha

Alti?:-((.............hanbím sa za seba:-((..Priznávam sa Ti..Mala som včera preháňadlá, ale len trochu- 4tbl. A vždy som užila 30tbl...Už počujem reakcie od iných:-(...Alti, to z toho nemôže byť. 4tbl. nič nie sú..hanbím sa sama pred sebou:-( Nechcela som to tu hovoriť...ale..už ma poznáš:-(

misha

alti, ja to sama nechápem...celé roky nič a zrazu tie zdravot. problémy. Všetko behom 2mesiacov...A volaľ jej nebudem, nerada jej rozprávam, keď ma niečo bolí atď. Uvidím zajtra....Ak to bude aj zajtra, tak to poviem.
A ako si sa dnes mala ty?

alti

Mishka,
pozri sa na vsetko bez toho Tvojho "som tucna". To mi chces povedat, ze si mala normalny menzes? Urcite nie a este nevies, ci ho budes mat do mesiaca. Takze je to takto: vela si zmenila, to je vyborne, ale ja osobne mam pocit, ze je to stale jo sakra malo. Ale pre Teba 1 jogurt, nejaky chlebik ako celodenna strava je uspechom. A tak zareagovalo aj Tvoje telo - dalo Ti najavo radost formou menzesu. To nie je informacia, ze si tucna. Moja zlata, prestan mat hlavu plnu samej seba, teda myslim tej "tucnoty". Mam pocit, ze Tvoje zdravie je faklt vazne ohrozene tym mnohorocnym nicenim. OK, nehovor nic Vasim, ale babka=lekarka nie je Tvoja matka, o ktoru sa nechces, nemozes opriet. Skus ten telefonat, tie krce su vaza komplikacia. Teda mozu byt.

misha

Ahoj Alti. Tie bolesti povolili, ale zasa to začalo:-(...A našim to nepoviem:-(..Rozmýšľam, že by som išla zajtra k obvodnej lekárke- kvôli tej únave, žalúdku, obličkám atď. Ale ešte som sa nerozhodla...A je mi na odpadnutie.
A k tomu menzesu- keďže som ho mala, tak to znamená, že som dosť tučná, a že vás tu neklamem!

pišta

Áno, Alti má opravdu (ako prakticky vždy:)
Len dodávam takú maličkú informáciu, že estrogén, ženský pohlavný hormón, ktorý je jeden z určujúcich správneho cyklu, sa tvorí aj v tuku ženského tela.
Skrátka, "spojené nádoby".
Zaujímavé, nie? :)

alti

Ano, Kiky, je to tak. Preto pri tom nestastnom, nezdravom chudnuti sa straca tato prirodzena a veeeelmi dolezita funkcia ako prva vystraha Vasho tela.