Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II

Príspevok v téme: Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
pišta

Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

avinka

no..a dnes robil oco zemiakove placky..take ze fasa mastne jak slak,som to vyutierala do servitiek a pojedla zopar.ale take tie servitky boli nasiaknute olejom,ze by sa dali zmykat:DDD :/ :)

avinka

alternativa..a dakujem za odpoved:)mozno sa dokopem k tomu dr,snad niekedy:)
mb..ja na tvojom mieste by som sa radsej nicim takym nedopovala.. ale ako xces,ty na to mozno neskor doplatis..

avinka

neznama-no ja nemam kramy uz skoro rok..ano,to je z toho,ze si schudla,mala by si trochu pribrat,telo potrebuje (zevraj) aj isty podiel tuku..potom by sa malo dat vsetko do poriadku.. dufajme:))

neznama

caute dievcata neviete mi niektora prosim poradit nemam menstruaciu uz asi 3 roky odkedy som zacala chudnut nestretli ste sa s tym niekto?

kiky

misha: ten jogurtik nebol nič...vieš koľko výživy si telu dala?Ber to tak a nie vo forme kj..bolo to zdravé nemáš mať prečo stres:)

alti

Avinka,
uz Tvoju otazku poznam. V teme mas uplne, presne odpovede. Totiz stitna zlaza, endokrinny system si takmer vzdy "zlizne" dosledky PPP. Chod urcite na vysetrenie k endokrinologovi, da sa vela doplnit vitaminmi, ale treba riesit pricinu.

alti

Mishka,
bez sladkosti sa da zit, ale chut na ne je signal tela, ze mu cosi chyba - napr. chrom, nejake enzymy, nestabilna psychika, atd. Preto som Ti napisala, aby si cukriky vymenila podla moznosti za HORKU cokinku. Asi si to prehliadla. Pekny den, pa