Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II

Príspevok v téme: Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
pišta

Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

avinka

no ja neviem teda..mna teda ten spln nijako neovplivnuje,ja som sa najedla a hladna nie som a myslim ze jest uz ani nebudem,lebo som syta a dufam ze mi cim skor vytravi.idem si urobit nejaky caj ,al.kavu.misha ja si myslim ze to zalezi od teba ,nie od splnu,ci budes jest alebo nie,aj ked nieco na tom moze byt,ale oka:)

misha

Ja chcem asi schudnúť:-(...Babenky, je mi strašná zima, idem off...Idem pozerať telku...Veľmi Vám ďakujem...A potom dobrú nocku...

misha

alti, takže si mi tým chcela povedať, že sa ozaj priberá....:-( Koľko sa dá najviac za ten deň asi pribrať?

avinka

alternativa..asi si prepasla:) aj som sa ta nieco pytala:-) tak si to mozes pozret,ale v pohodke..:)
mishi,vazila som sa vcera..58,vzdy sa vazim radsej rano,nalacno.. a ty? vazila si sa?

Alternativa

Napisem to o splne tu, aby mali jasne aj ine dievcata. Pri splne mame vacsiu chut papat, co sme obidve + dalsie dievcata mozno zbadali. Lenze v Tvojom pripade, Mishka, to je cisty zisk, v mojom pripade vlastne tiez. Lebo sa v dni splnu snazim jest zdrave veci = napr. dnes nebolo nic sladke, ani ziadna buchticka, mala som na obed zeleninovy tanier = ale velky, vecera duseny kusok kuracinky so zeleninou. A vela pijem, no ale to sa snazim stale, nielen pri splne.

avinka

mishi..:))) ja som uz asi 5 rokov nebola u lekarky ,sa bojim ze ked sa tam objavim a poviem o svojich problemoch,ze si ma tam rovno aj nechaju:D nuz..sak ja na to raz mozno doplatim.